BJÖRKÖ ÖRNS CAMPING

Välkommen till en idyllisk familjecamping som är öppen året runt och belägen vid det vackra inloppet till Norrtäljeviken. Denna unika plats erbjuder inte bara en fantastisk havsutsikt utan även en rad faciliteter som gör varje vistelse minnesvärd, oavsett årstid.

Fantastiskt Läge och Utsikt

Campingplatsen, som ligger nära Gräddöby, är perfekt positionerad för att ge gästerna en oslagbar utsikt över Norrtäljevikens vatten. Med en långgrund sandstrand direkt vid campingen är detta en ideal plats för familjer som vill njuta av sol och bad med extra komfort och säkerhet.

Faciliteter och Aktiviteter för Alla Åldrar

Campingens hjärta är dess servicehus, som är modernt och välutrustat med kök och matplats där familjer kan samla och umgås över en måltid. För den som söker avkoppling finns en vedeldad bastu precis vid havet, perfekt för att värma sig efter en dag i det friska havsluften. Dessutom finns möjlighet att hyra kanoter och stand up paddle-boards för de äventyrslystna.

Boendealternativ

För de som inte har med eget boende erbjuds flera boendealternativ. Det finns 9 stugor och gott om tomter för både husvagnar och tält, alla med elanslutning. Dessa lättillgängliga och trevliga platser garanterar en bekväm vistelse för alla gäster.

Barnvänliga Aktiviteter och Mer

Barnen är i fokus på campingen, där en stor och fin lekplats centralt på området ger yngre gäster chansen att leka och ha kul. En 9-håls minigolfbana erbjuder underhållning för hela familjen, och under sommaren arrangeras ofta olika aktiviteter som engagerar både små och stora.

Mat och Underhållning

Campingen är även hem till en restaurang med fulla rättigheter som håller öppet hela året, även om den under vintersäsongen endast är öppen på helger. Restaurangen erbjuder god mat och underhållning. Och är även en plats där du kan se stora sportevent.

Campingplatsen vid Norrtäljeviken är mer än bara ett boende; det är en plats där familjer kan skapa minnen, utforska naturen, och uppleva den bästa av svensk sommar – och vinter. Oavsett om du kommer för ett snabbt dopp en eftermiddag eller planerar en längre semester, erbjuder denna plats en välkomnande atmosfär och otaliga möjligheter till äventyr och avkoppling.

Hitta hit

Björkö Örn 76015 Gräddö
072-2330782
info.bjorko@cc-camping.se
Webbplats
Kordinater: 59.7674377, 19.0149789
Kordinater: 59°46’2.78″N, 19°0’53.92″E

Information

Pris från: 380 SEK
Antal campingplatser: 125 st
Antal campingplatser med elektricitet: Info. saknas
Säsong: Året om

Faciliteter

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor