Nössemarks Camping

Nössemark-Strand 640 66891 ED | 0706-960 892 | maria_ingeborg@hotmail.com | Webbplats

Varmt Välkomna till Vår Camping och Gästhamn

Vi är glada att välkomna er till vår camping och gästhamn, som är öppen från 15 maj till 15 september. Här erbjuder vi en trivsam vistelse med praktiska faciliteter och tjänster för en behaglig semester.

Camping och Gästhamnsavgifter:

Campingavgiften för husvagnar och husbilar är 300 kr per dygn, med en tilläggsavgift på 50 kr för elanslutning. För tältplatser och gästhamnen är avgiften 200 kr per dygn, även här med en möjlig tilläggsavgift på 50 kr för el. Denna avgift gäller för upp till tre personer, och för varje ytterligare person tillkommer 50 kr per dygn.

Faciliteter för Bekvämlighet och Tillgänglighet:

På campingområdet finns duschar och toaletter som ingår i campingavgiften. För de som behöver tvätta finns en tvättstuga tillgänglig mot en avgift. Vi erbjuder också enklare utomhusdiskmöjligheter med kallt vatten. En av våra duschar/toaletter är tillgänglig via handikappramp för ökad tillgänglighet.

Café och Restaurang för Avkoppling och God Mat:

I vår reception, som är belägen i caféet/restaurangen, kan ni njuta av god mat och dryck. Se öppettiderna under vår caféflik.

Närliggande Bekvämligheter:

Intill campingen hittar ni en lanthandel där ni kan köpa matvaror och andra nödvändigheter. Observera att det inte finns någon bensinstation i närområdet.

Vi ser fram emot att välkomna er till en minnesvärd vistelse hos oss!

Faciliteter

  • Stugor
  • El
  • Stand

Information


Antal campingplatser: 50
Antal campingplatser med el: 30
Säsong: 15/5 – 15/9