SKÅNE DJURPARKS CAMPING

Välkommen till Grottbyns Camping, en unik och mysig campingplats belägen mitt i Skåne. Med sitt annorlunda vandrarhem i grottstil och fyra mysiga stugor erbjuder denna campingplats en upplevelse utöver det vanliga. Grottbyns Camping är öppen året runt och ligger granne med Skånes Djurpark, vilket gör den till en perfekt bas för att utforska regionen.

Unikt Boende och Camping

Grottstil Vandrarhem Grottbyns Camping erbjuder ett annorlunda vandrarhem där du bor i grottor med modern standard. Dessa unika boenden skapar en spännande och minnesvärd vistelse för alla gäster.

Campingtomter och Stugor På campingplatsen finns det 120 tomter med el för husvagnar, husbilar och tält. Dessutom finns fyra mysiga 4-bäddsstugor för de som föredrar en mer bekväm vistelse. En kiosk finns också på området för att tillgodose dina dagliga behov.

Bekvämligheter och Faciliteter

Året Runt-Öppen Grottbyns Camping är öppen året runt, vilket gör det möjligt för dig att njuta av naturen och omgivningarna oavsett säsong. Många gäster väljer att ställa sin husvagn här för att sedan göra dagsturer runt om i Skåne.

Bastu och Wifi På campingen finns tillgång till en bokningsbar bastu för avkopplande stunder. Wifi är tillgängligt nära receptionen och servicehuset, vilket gör att du kan hålla kontakten även när du är på semester.

Nära Naturen I campingens direkta närhet finns vacker natur med skogar och sjöar som är perfekta för promenader, bad, fiske, paddling och skridskoåkning. Detta gör Grottbyns Camping till en idealisk plats för naturälskare och friluftsentusiaster.

Skånes Djurpark

Nordiska Djur Skånes Djurpark, som ligger granne med Grottbyns Camping, är hem för 800 nordiska djur av mer än 85 olika arter. Djurparken har gratis entré för alla barn och är öppen alla dagar året runt, vilket gör den till Sydsveriges största djurpark.

Familjeutflykt Ett besök på Skånes Djurpark är en perfekt aktivitet för hela familjen. Här kan ni uppleva spännande möten med nordiska djur i deras naturliga miljö och lära er mer om djurlivet i Skandinavien.

Aktiviteter och Upplevelser

Promenader och Vandring Området kring Grottbyns Camping erbjuder vackra skogar och sjöar för avkopplande promenader och vandringsturer. Utforska naturen och njut av den friska luften och den sköna omgivningen.

Fiske och Paddling För den som gillar fiske finns det goda möjligheter i närliggande sjöar. Paddling är också en populär aktivitet, där du kan upptäcka de natursköna vattenvägarna i området.

Vinteraktiviteter Under vintermånaderna kan du njuta av skridskoåkning på de frusna sjöarna, vilket ger en härlig vintersportupplevelse för hela familjen.

Utforska Skåne

Perfekt Läge Grottbyns Campings centrala läge i Skåne gör det enkelt att utforska regionen. Med korta avstånd till många av Skånes mest populära sevärdheter och städer är detta en idealisk bas för dina dagsutflykter.

Närliggande Attraktioner Förutom Skånes Djurpark finns det många andra attraktioner att upptäcka i närheten, såsom historiska slott, natursköna vandringsleder och charmiga byar.

Sammanfattning

Grottbyns Camping erbjuder en unik och minnesvärd campingupplevelse mitt i Skåne. Med sina annorlunda boenden i grottstil, bekväma campingtomter, mysiga stugor och närheten till Skånes Djurpark är detta den perfekta platsen för familjer, naturälskare och friluftsentusiaster. Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr, har Grottbyns Camping något för alla.

Vanliga frågor

Vad erbjuder Grottbyns Camping för boendealternativ? Grottbyns Camping erbjuder boende i grottstil, campingtomter med el för husvagnar, husbilar och tält samt fyra mysiga 4-bäddsstugor.

Är Grottbyns Camping öppen året runt? Ja, Grottbyns Camping är öppen året runt, vilket gör det möjligt att njuta av området oavsett säsong.

Vilka faciliteter finns på Grottbyns Camping? Faciliteter inkluderar bastu, wifi nära receptionen och servicehuset, samt en kiosk för dagliga behov.

Vad kan man göra i närheten av Grottbyns Camping? I närheten finns möjligheter för promenader, bad, fiske, paddling och skridskoåkning. Skånes Djurpark, med 800 nordiska djur, ligger också i direkt anslutning till campingen.

Hur långt är det till närliggande städer och sevärdheter? Grottbyns Campings centrala läge i Skåne gör det enkelt att nå många av regionens populära sevärdheter och städer på kort tid.

Finns det aktiviteter för barn på Grottbyns Camping? Ja, barn kan njuta av besök på Skånes Djurpark samt de många naturaktiviteterna som erbjuds i området.

Hitta hit

Jularp 145 24393 Höör
0732-45 15 12
info@grottbyn.se
Webbplats
Kordinater: 55.9603834, 13.5383267
Kordinater: 55°57’37.38″N, 13°32’17.98″E

Information

Pris från: 290 SEK
Antal campingplatser: 89 st
Antal campingplatser med elektricitet: 89 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Pool

Lekplats

Stugor

Wifi