BROMÖLLA CAMPING & VANDRARHEM

Bromölla Camping & Vandrarhem – En Åretruntöppen Oas vid Ivösjön

Bromölla Camping & Vandrarhem är en åretruntöppen, rofylld familjecamping belägen vid den vackra Ivösjön. Denna pittoreska sjö erbjuder utmärkta möjligheter för bad, vindsurfing och fiske. Bromölla, som ligger i östra Skåne nära gränsen till Blekinge och Sölvesborg, är en perfekt destination för både avkoppling och äventyr.

Ett Perfekt Läge vid Ivösjöns Strand

Bromölla Camping & Vandrarhem har en idealisk placering vid Ivösjöns strand, vilket ger en fantastisk utsikt och närhet till både centrum och naturen. Oavsett om du söker lugn och ro eller spännande aktiviteter, finns här något för alla. Från fiske och skogspromenader till adrenalinfyllda vattenlekar, erbjuder denna camping ett brett utbud av upplevelser.

Aktiviteter för Alla

För den aktive finns en mängd alternativ att välja mellan. På området hittar du en minigolfbana, lekplatser, och omgivande cykelvägar i olika längder. Den välskötta, barnvänliga badstranden och piren ligger bara 50 meter bort. Här finns också utegym, grillplatser och möjligheter att hyra kanot, cykel och båt. Ivösjön är känd för sitt utmärkta fiske, och för de fyrbenta familjemedlemmarna finns långa promenadstråk och ett hundbad.

Varierande Naturupplevelser

I närheten av Bromölla Camping & Vandrarhem finns en mängd vackra platser att utforska. Sölvesborg, Listerlandet, Åhus, Brösarps backar, Österlen och Kivik ligger alla inom bekvämt avstånd. Dessutom erbjuder Ryssbergets bokskogar, Humleslingan och Tosteberga ängar varierande naturupplevelser som kan avnjutas i egen takt.

Utforska Bromölla och Blekinge

Bromölla har mycket att erbjuda utöver campingen. Missa inte de härliga vandrings- och cykellederna som tar dig rakt ut i naturen. Ivösjön, Skånes största sjö, har en skärgårdsliknande miljö med många öar som kan nås med båt eller kanot, vilket gör det till en idealisk plats för utflykter och upptäcktsfärder.

Välkommen till Bromölla Camping & Vandrarhem

Oavsett om du är ute efter en avkopplande vistelse eller en aktiv semester, är Bromölla Camping & Vandrarhem den perfekta platsen. Med sina omfattande faciliteter och närheten till både natur och kultur, erbjuder denna camping allt du behöver för en minnesvärd upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår rofyllda oas vid Ivösjön.

Hitta hit

Scoutvägen 6 29538 Bromölla
0456–255 93
bromollacamping@telia.com
Webbplats
Kordinater: 56.066226, 14.4551199
Kordinater: 56°3’58.41″N, 14°27’18.43″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 118 st
Antal campingplatser med elektricitet: 118 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi