KAPELLSKÄRS CAMPING

Bo i Ridderholms Naturreservat, Roslagen: Välkommen till Kapellskärs Camping

Kapellskärs Camping, vackert belägen i Ridderholms Naturreservat i Norrtälje, erbjuder en unik campingupplevelse på gränsen mellan land och hav. Med bara 800 meter till havet är det den perfekta platsen för naturälskare och äventyrsökande som vill utforska den underbara kustnära naturen i Roslagen.

Nära till Havet och Rik på Naturupplevelser

Campingplatsen ligger idylliskt till i ett område känt för sin fantastiska kustnära natur, där många ovanliga växter och djur finns att upptäcka. Med 20 km strövstigar direkt i anslutning till campingen, har besökare oändliga möjligheter att utforska och njuta av den omgivande naturen, vare sig till fots, med cykel, båt eller kanot som kan hyras direkt på campingen.

Exklusiva Erbjudanden och Aktiviteter

Förutom dess natursköna läge, erbjuder Kapellskärs Camping unika förmåner för sina gäster, inklusive ett gåvokort för en dagskryssning med Viking Line Rosella, samt fri busstransfer till och från färjeterminalen. Dessa förmåner gör vistelsen extra speciell och ger gästerna chansen att uppleva Östersjön på ett bekvämt och njutbart sätt.

Rik på Faciliteter och Rekreation

På campingen finns det gott om faciliteter och aktiviteter för alla åldrar. Här kan du spela boule, fotboll, volleyboll, och badminton, eller varför inte testa dina färdigheter på den 9-håls minigolfbanan? För barnen finns det en välutrustad lekplats som garanterar timmar av underhållning. Campingplatsen är också utrustad med minilivs, toaletter, duschar, skötbord och en bastu för att säkerställa en bekväm och avkopplande vistelse.

Upptäck Roslagens Charm

Riddersholms Naturreservat är en del av Roslagens vackra och varierande landskap, som omfattar allt från djupa skogar till öppna havsvyer. Denna region är känd för sin rika historia och kulturella arv, vilket gör den till en attraktiv destination för både svenska och internationella besökare.

Kapellskärs Camping i Ridderholms Naturreservat är mer än bara en plats att bo – det är en destination där du kan uppleva det bästa av svensk natur och kultur, allt medan du njuter av komfort och gästvänlighet på en toppmodern campinganläggning.

Hitta hit

Fiskarängsvägen 8 76015 Gräddö
0176-442 33
campkapell@fritidsbyn.se
Webbplats
Kordinater: 59.7206, 19.048669
Kordinater: 59°43’14.16″N, 19°2’55.21″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 78 st
Antal campingplatser med elektricitet: 48 st
Säsong: 1/5 – 30/9

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi