STÖTEN CAMPING

Stöten Camping: Ett Fjälläventyr vid Sälens Bästa Skidanläggning

Stöten Camping, som ligger i närheten av Sälens bästa skidanläggning, erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönhet. Sälen är särskilt uppskattat av barnfamiljer tack vare dess familjevänliga atmosfär och tillgängliga faciliteter.

Campingstugor med Fjällutsikt

På Stöten Camping kan gäster välja mellan flera boendealternativ. De som bor i campingstugor gör det med en betagande utsikt över fjället, precis vid älven. Många av stugorna har egen altan och grill, vilket ger en äkta fjällkänsla. Alternativt finns mindre stugor belägna nära campingen servicehus, för dem som föredrar ett mer centralt läge.

Upplev Sälens Höjdpunkter

Skidanläggningen vid Stöten är känd för att ha Sälenfjällens högsta fallhöjd och några av Sveriges bästa pister. Den erbjuder även Dalarnas längsta nedfart, perfekt för familjer och nybörjare. Skidbackarna är designade för att ge säker åkning för de yngsta i familjen och andra nybörjare.

Mångsidiga Skidmöjligheter

Utöver alpin skidåkning erbjuder Stöten Camping också möjligheter för längdskidåkning. Denna mångsidighet gör campingen till en attraktiv destination för alla typer av skidåkare, oavsett om de föredrar utförsåkning eller längdskidor.

Sammanfattning

Stöten Camping i Sälen är det perfekta valet för familjer och skidälskare som söker ett boende nära en av de bästa skidanläggningarna i Sverige. Med sina natursköna campingstugor, Sälens högsta fallhöjd och barnvänliga skidbackar, erbjuder campingen en unik och minnesvärd upplevelse i Dalarnas fjällvärld.

Stöten Camping

Hitta hit

Grundforsen 78067 Grundforsen
0280-850 11
stotencamp@telia.com
Webbplats
Kordinater: 61.273458, 12.848911
Kordinater: 61°16’24.45″N, 12°50’56.08″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 50 st
Antal campingplatser med el: 50 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Stugor