VÄDDÖ HAVSBAD & CAMPING

Välkommen till Väddö Havsbad & Camping!

Väddö Havsbad & Camping är en pittoresk tillflyktsort som erbjuder både korta och långa vistelser i en av Sveriges mest natursköna miljöer. Här får du chansen att uppleva det bästa av både skog och hav på samma plats. Campingen är ett verkligt paradis för naturälskare och den perfekta destinationen för dem som söker lugn och ro.

Avkoppling vid Havet och Skogen

Campingens läge vid Ålands hav på Väddö ger besökarna en unik möjlighet att vakna upp till spektakulära soluppgångar över havet. Sandstranden som breder ut sig över 300 meter längs campingens område, i kombination med närheten till skogen, skapar en fridfull och avslappnande atmosfär. Du kan tillbringa dagen med att sola och bada, eller utforska de omgivande skogs- och strandpromenaderna.

Upptäck Roslagsleden och Lokala Smultronställen

För den äventyrslystne erbjuder Väddö olika stigar och småvägar som är perfekta för sköna promenader. Campingen ligger även nära Roslagsleden, där du kan vandra längs välmarkerade stigar och njuta av den rika floran och faunan. Väddö Turistråd har dessutom märkt ut flera Smultronställen i området, vilka är särskilt intressanta för besökare. Platser som Haken, Rönnskärs udde och Gamla Grisslehamn är väl värda ett besök för den som vill utforska lokala sevärdheter.

Faciliteter och Aktiviteter på Campingen

Väddö Havsbad & Camping är inte bara en plats för avkoppling och naturupplevelser. Här finns också alla nödvändiga faciliteter för att göra din vistelse bekväm och angenäm. Campingen erbjuder bekvämligheter som servicehus, dusch- och tvättmöjligheter, och ett område för både husvagnar och tält. Oavsett om du väljer att bo i egen husvagn eller i en av campingen stugor, kommer du att finna allt du behöver för en avkopplande semester.

Väddö Havsbad & Camping erbjuder en unik kombination av avkopplande naturupplevelser och praktiska bekvämligheter, vilket gör det till ett idealiskt smultronställe för både kortare utflykter och längre semestrar. Med dess fantastiska läge vid havet och de rika möjligheterna till både avslappning och äventyr, är det ingen överraskning att denna camping är en favorit bland både inhemsk och internationell publik.

Hitta hit

Sandviksvägen 195 76040 Väddö
0176-503 15
info@vaddohavsbad.se
Webbplats
Kordinater: 59.9801598, 18.8774545
Kordinater: 59°58’48.58″N, 18°52’38.84″E

Information

Pris från: 395 SEK
Antal campingplatser: 75 st
Antal campingplatser med elektricitet: 75 st
Säsong: 1/5 – 14/8

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad