GREBBESTADFJORDEN

Året runt-öppen campingplats i norra Bohuslän

Grebbestad Fjordens Camping är en året runt 4-stjärnig camping med stugor, pensionat och mötes rum förutom husvagnar, tält och utvalda husvagns platser. Det finns fräscha servicebyggnader och en mängd aktiviteter på sommaren.

Många aktiviteter på bekvämt avstånd

Anläggningen har en fantastisk äventyrs golfbana och möjligheter att spela boule och fotboll. Schemat för evenemang finns tillgängligt på anläggningens hemsida från slutet av maj varje år. Efter aktiviteten är du välkommen att koppla av i bastun. Inom fem minuters promenad från anläggningen finns en havsbad strand med barn strand och fortsätter du att promenera kommer du snart till populära Grebbestadbryggan med sitt överflöd av restauranger och butiker. Efter ytterligare några minuters promenad är du mitt i Grebbestads centrum med bank, butiker, bio och virtuell bowlinghall, systembolag och livsmedelsbutik och mycket mer.

Pensionat och vandrarhem

GrebbestadFjordens moderna och trivsamma pensionat har rum med hotellstandard. I byggnaden finns även vandrarhemsrum och boende anpassade för dig med funktionsvariation. För den som önskar laga sina egna måltider så finns även kök för självhushåll.

Konferera


I GrebbestadFjorden finns ett fullt utrustat konferensrum för upp till 50 personer. Rum kan även hyras under en period för fest evenemang som bröllop och jubileer eller andra evenemang. Mötena är skräddarsydda för att möta kraven från de flesta kringevenemang och aktiviteter. Mindre än en kilometer söder om campingen ligger TanumStrand, en av de största fritidsanläggningarna i Skandinavien. Tillgång till äventyrsbad och restaurang.

Välkommen till Grebbestad och GrebbestadFjorden i Bohuslän på Bästkusten!

Väder Grebbestad

Faciliteter

✅ Anpassat för rörelsehindrade

✅ Lekplats

✅ Frukostservering

✅ Restaurang med fullständiga rättigheter

✅ Hundar välkomna

✅ Servicebutik

✅ Kiosk

✅ Skötrum för spädbarn

✅ Konferensmöjligheter

✅ Strand och bad

✅ Kreditkort accepteras

✅ Wifi / Trådlöst internet

✅ Ledarledda barnaktiviteter

Boende

✅ Hotellrum

✅ Husbil

✅ Husvagn

✅ Stuga

✅ TältOmrådeskarta över GrebbestadFjorden

Områdeskarta över GrebbestadFjorden

✅ Vandrarhem

✅ Antal tomter 457

✅ Antal stugor 4

✅ Säsongstomter 268