SKREA CAMPING & STUGBY

Skrea Camping: En Historisk Pärla vid Havet

Skrea Campings Historiska Resa

Sedan början av 1960-talet har Skrea Camping varit en omtyckt destination för campare. Ursprungligen belägen i en skogsdunge vid Skreastrands början, har campingen med tiden flyttat till sin nuvarande plats, där den fortsatt att vara en symbol för semester vid havet.

En Ständig Utveckling mot Perfektion

Genom åren har Skrea Camping genomgått många förändringar under olika entreprenörer, men alla har haft samma vision – att utveckla campingen till det sommarparadis den är idag. Med sin expansion i storlek och utbud, erbjuder campingen nu fler faciliteter och bekvämligheter än någonsin.

Framtidsplaner för Skrea Camping

Med ambitionen att kontinuerligt förbättra och uppdatera Skrea Camping, strävar vi efter att göra den ännu mer komplett. Vårt mål är att skapa en anläggning där inget saknas och där gästerna känner sig välkomna året runt, oavsett om det är vinter eller sommar.

Ett Hem för Alla Semesterfirare

På Skrea Camping finns något för varje besökare, oavsett ålder eller intresse. Vi välkomnar dig att uppleva den unika kombinationen av historia, natur och moderna bekvämligheter som gör vår camping till en idealisk plats för avkoppling och äventyr.

Välkomna till Skrea Camping – där tradition möter framtid!

Hitta hit

Strandvägen 55 31142 Falkenberg
0346-171 07
info@skreacamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.8826586, 12.514609
Kordinater: 56°52’57.57″N, 12°30’52.59″E

Information

Pris från: 400 SEK
Antal campingplatser: 500 st
Antal campingplatser med el: 500 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad