CHARLOTTSBORGS CAMPING-VANDRARHEM

Charlottsborgs Camping – Här hittar du vår historia…

Vi är Jörgen och Magnus, två vänner som har känt varandra i stort sett hela livet. Vår vänskap började när vi var bara sju år gamla, och nu är vi 35+… eller kanske 45+… okej, vi erkänner, vi är 55+, men åldern spelar mindre roll i sammanhanget.

En dag satt vi och pratade om livet och alla möjliga saker. Jörgen nämnde att campingen på Långebro stod öde. ”Ja, jag har sett det, det är verkligen tråkigt,” svarade jag. Nästan samtidigt insåg vi att vi båda hade drömt om att driva en camping hela våra liv, utan att någonsin riktigt prata om det.

Förverkligandet av Vår Dröm

Med den gemensamma drömmen som drivkraft började vi undersöka möjligheterna att ta över Charlottsborgs Camping och Vandrarhem. Efter mycket arbete och charmiga övertygelser lyckades vi få ett muntligt löfte om ett kontrakt, trots konkurrens från andra intressenter. Idag är kontraktet signerat och allt annat är på plats.

Nu är vi i full gång med att inreda vandrarhemmet och iordningställa campingen. Charlottsborgs Camping erbjuder 48 platser med el och ett mindre antal utan el. Vi har duschar, toaletter, tvättmöjligheter, ett kök, lekplatser och grillplatser på området.

En Plats för Alla

Vårt mål är att alla som besöker Charlottsborgs Camping ska känna sig både välkomna och trygga. Med alla våra bekvämligheter och vår vänliga atmosfär, hoppas vi skapa en plats där du kan njuta av din vistelse, oavsett om du campar med familjen, reser ensam eller bara vill komma bort från vardagen.

Välkommen till Charlottsborgs Camping – där din trygghet och trivsel står i centrum!

Hitta hit

Slättängsvägen 98 29162 Kristianstad
044-21 07 67
info@charlottsborgsvandrarhem.com
Webbplats
Kordinater: 56.019896, 14.1270276
Kordinater: 56°1’11.63″N, 14°7’37.3″E

Information

Pris från: 160 SEK
Antal campingplatser: 45 st
Antal campingplatser med elektricitet: 45 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser
Kiosk
Lekplats
Stugor
Wifi