ALLÉGÅRDEN KASTLÖSA

Camping på Allégården Kastlösa: Din Oas i det Fria

Allégården Kastlösa erbjuder en idyllisk campingupplevelse för alla som söker lugn och ro i vacker miljö. Med endast 10 platser för tält, husvagnar och husbilar, alla utrustade med el, garanteras en intim och avkopplande vistelse.


Faciliteter för En Bekväm Vistelse

Vid Allégården Kastlösa står komfort i fokus. Campinggästerna har full tillgång till en välutrustad servicebyggnad som bidrar till en smidig och njutbar campingupplevelse. Servicebyggnaden är strategiskt placerad i anslutning till campingen poolområde, vilket gör det lätt att varva avkopplande stunder vid poolen med praktiska behov.

Inuti Servicebyggnaden: Allt du Behöver

Servicebyggnaden på Allégården Kastlösa är mer än bara ett tillbehör; den är en central del av campingupplevelsen och erbjuder:

  • Pentry: Utrustat med kyl och frys för att enkelt kunna förvara och tillaga mat under din vistelse.
  • Toaletter och Duschar: Rena och välskötta faciliteter som garanterar bekvämlighet och hygien.
  • Tvättstuga: För de som behöver tvätta under sin vistelse finns tillgång till tvättmaskiner, vilket är särskilt uppskattat av långtidsboende eller familjer.

Njut av Lugnet och Skönheten

Allégården Kastlösa är belägen i en vacker och lugn del av landskapet, vilket gör det till ett perfekt val för dig som vill komma bort från stadens brus och njuta av naturen. Oavsett om du föredrar att tillbringa din tid med att utforska omgivningarna, ta ett dopp i poolen, eller helt enkelt koppla av vid din campingplats, erbjuder Allégården Kastlösa det bästa av två världar: naturens lugn och tillgång till moderna bekvämligheter.


Boka din Plats idag

Med ett begränsat antal platser är Allégården Kastlösa en eftertraktad destination för campingälskare. Vi rekommenderar att du bokar din plats i god tid för att säkerställa att du kan njuta av allt som denna unika camping har att erbjuda. Upplev den perfekta kombinationen av natur, komfort och avkoppling vid Allégården Kastlösa – din oas i det fria.

Hitta hit

Kastlösa bygata 2 38661 Mörbylånga
0485-421 75
info@kastlosa.se
Webbplats
Kordinater: 56.459295, 16.428465
Kordinater: 56°27’33.46″N, 16°25’42.47″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 10 st
Antal campingplatser med elektricitet: 10 st
Säsong: 1/5 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Pool

Stugor

Restaurang

Wifi