CAMPINGPLATSER

Campingplatser med el

För många innebär camping att koppla av från alla tekniska apparater och helt enkelt njuta av naturens närhet. Däremot kan det vara bra att ha el för att ladda en mobiltelefon eller kamera. Svensk sommar innebär ofta kalla nätter och då kanske du vill koppla in värmaren. De flesta svenska campingplatser erbjuder elektroniska ställplatser. Med några kronor per natt når du elstolpen på din camping.

Ställplatser för husbil

Husbil erbjuder stor frihet, då det finns många vackra parkeringsplatser att välja på i vårt långa land. Förutom husbils platser är campingplatser ofta ett bra alternativ. En campingplats har oftast mer utrymme än en vanlig husvagn och kan vara särskilt attraktiv för barnfamiljer.

Barnvänliga campingar

För campare med barn är det såklart viktigt att ha aktiviteter på semestern. Som tur är finns det många barnvänliga campingplatser i Sverige. De flesta campingplatser har lekplatser, minigolf och andra lekredskap. Lite större campingplatser erbjuder även verksamhets ledda aktiviteter, ett vatten center med barn pool och skate park och mycket mer.

Campingplatser med pool

Låt inte den svenska sommaren förstöra din semester med kalla bad. Lyckligtvis erbjuder många campingplatser uppvärmda pooler. Ibland ingår användningen av poolen i dagspriset, men på vissa campingplatser köper man en dags biljett. Ibland kan det även finnas tillgång till badtunna eller badtunna som kan hyras per timme.

Campingstuga

För den som mår bättre i ett hus med riktiga väggar utan hjul är en stuga det bästa valet. Många campingplatser erbjuder även campingstugor att hyra. En campingstuga har oftast lite enklare standard än vad man brukar hitta i en fjällstuga. Men utbudet är brett och det finns stugor i alla färger och former.

Sök campingplatser efter län