BRANÄS FRITIDSCENTER CAMPING

Branäs Fritidscenter Camping: Ett Skidäventyr i Hjärtat av Värmland

Branäs Fritidscenter Camping, vackert belägen i norra Värmland, ligger bara 400 meter från Branäs skidbackar. Dess närhet till backarna gör den till en perfekt plats för dem som vill maximera sin tid på skidorna.

Bekväma Campingmöjligheter

Campingen erbjuder 96 platser för husvagnar med tillgång till el. Besökare har även tillgång till ett välutrustat servicehus, vilket säkerställer en bekväm och smidig campingupplevelse.

Alternativa Boendealternativ

För de som önskar en annan typ av boende än camping, erbjuder Branäs en mängd andra boendealternativ. Dessa kan innefatta allt från traditionella hotell till mysiga stugor, vilket ger gästerna flexibilitet att välja ett boende som passar deras behov och önskemål.

Barnvänlig Skidåkning och Aktiviteter

Branäs är känd för att vara en barnvänlig skidort, perfekt för familjer. Med både skidskola och gratis aktiviteter för barn, är det en utmärkt destination för unga skidåkare. Dessutom erbjuder anläggningen gratis utkörning av skidutrustning, vilket underlättar för familjer.

Skidåkning för Alla Nivåer

Med 33 pister och 26 liftar, har Branäs ett brett utbud av skidåkning som passar alla från nybörjare till mer erfarna åkare. Denna mångsidighet gör det till en attraktiv destination för alla typer av skidälskare.

Längdskidåkning i Vacker Natur

För de som föredrar längdskidåkning, erbjuder Branäs ett 28 kilometer långt skidspår som slingrar sig genom en naturskön miljö. Dessa spår är perfekta för en dag av lugn och avkopplande skidåkning i friska luften.

Sammanfattning

Branäs Fritidscenter Camping är en utmärkt destination för skidälskare som söker en lättillgänglig och bekväm plats att bo på under sin skidsemester. Med dess närhet till skidbackarna, barnvänliga faciliteter och ett brett utbud av skidåkning, är det ett idealt val för familjer och skidentusiaster som besöker Värmland.

Hitta hit

Mickelvägen 28 68060 Sysslebäck
054-13 26 00
info@branas.se
Webbplats
Kordinater: 60.6618522, 12.9643916
Kordinater: 60°39’42.67″N, 12°57’51.81″E

Information

Pris från: 390 SEK
Antal campingplatser: 135 st
Antal campingplatser med elektricitet: 135 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Stugor
  • Kiosk