KÖPINGBADEN

Välkommen till Köpingbaden Camping – Din Gateway till Ölands Stränder

När du närmar dig Köpingsvik på Öland, möts du av Köpingbaden Camping, en idyllisk plats belägen bara ett stenkast från en av öns mest inbjudande sandstränder. Denna charmiga campingplats erbjuder 140 platser och 13 extra boendeenheter, inklusive stugor och villavagnar, alla placerade i närheten av kritvit sand och långgrunt, kristallklart vatten. Det är den perfekta utgångspunkten för alla som vill uppleva det bästa av Öland, från dess natursköna stränder till dess livliga sommarstäder.

Bekvämligheter och Faciliteter för En Bekväm Vistelse

På Köpingbaden Camping behöver du inte gå långt för att hitta allt du behöver. Campingen är utrustad med en minilivs, en pizzeria, och den unikt belägna restaurangen Sinus direkt på stranden. Där kan du avnjuta läckra måltider medan du tar in den storslagna utsikten. Efter en dag full av sol och bad är terrassen den perfekta platsen för att njuta av en solnedgång med ett glas vin och levande musik, som erbjuds flera gånger under sommarmånaderna.

Aktiviteter för Alla Åldrar

För de äventyrslystna erbjuder Köpingbaden flera aktiviteter. Utmana familj och vänner på den vikingastiliserade minigolfbanan, eller hyr en cykel för att utforska Köpingsviks omgivningar. Ett besök i närliggande Borgholm är också att rekommendera, där du kan upptäcka lokala restauranger och butiker, eller bara sitta vid hamnen och njuta av en glass i den sjunkande solen.

Varför Välja Köpingbaden Camping?

Köpingbaden Camping kombinerar det bästa av två världar – avkoppling vid en av Ölands finaste stränder och enkel tillgång till spännande aktiviteter och lokala sevärdheter. Oavsett om du söker en avslappnad dag vid havet eller ett äventyr i omgivningen, har Köpingbaden allt du kan önska för en oförglömlig semester.


Slutsats

Köpingbaden Camping är den ultimata destinationen för de som vill njuta av både Ölands natursköna stränder och dess kulturella och rekreativa möjligheter. Med dess bekväma läge, utmärkta faciliteter, och ett brett utbud av aktiviteter, är campingen en favorit för både långvariga semesterfirare och weekendbesökare. Packa din solhatt och badkläder, och gör dig redo för en minnesvärd semester på Köpingbaden Camping, där varje dag erbjuder något nytt att upptäcka och njuta av.

Hitta hit

Köpingevägen 23B 38750 Köpingsvik
0485-723 46
info@borgholmscampingar.se
Webbplats
Kordinater: 56.8790312, 16.7119773
Kordinater: 56°52’44.51″N, 16°42’43.12″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 150 st
Antal campingplatser med elektricitet: 150 st
Säsong: 28/4 – 1/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Pool

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi