FIRST CAMP STENSÖ-KALMAR

FIRST CAMP STENSÖ-KALMAR: Din Semesterdröm vid Kalmarsund

Välkommen till First Camp Stensö-Kalmar, vackert belägen i skyddade och natursköna områden på en halvö vid Kalmarsund. Campingen är omgiven av strålande badplatser och ett överflöd av upptäcktsmöjligheter. Här finner du campingtomter och stugor i ett grönskande område omringat av ståtliga ekar, björkar och aspar. Under sommaren kan du besöka vår servicebutik för en kopp kaffe och nybakat bröd, samt vår populära First Camp Bistro.

Utöver soliga dagar vid stranden kan vår camping erbjuda fantastiska vandringsleder, cykel- och kanotuthyrning, en nyligen uppförd äventyrsgolfbana, samt en lekplats med en hoppkudde för barnen. Ett aktivt sommarprogram med barnklubb, utomhusträning och kvällsunderhållning ser till att det finns något för alla.

Kalmar, flerfaldigt utsedd till ”Årets sommarstad”, är full av familjevänliga evenemang. Bara 3 kilometer från campingen hittar du stadskärnan Kvarnholmen med badplatser, butiker, caféer, restauranger och det populära Larmtorget. För den som vill utforska mer finns Smålands glasrik, hantverksbyar och den underbara Öland med dess otaliga sevärdheter inom räckhåll.

First Camp Stensö-Kalmar är platsen för dig som söker en semester fylld med avkoppling, äventyr och familjenöje!

Hitta hit

Stensövägen 100

39247 Kalmar
0480-888 03
stenso@firstcamp.se
Webbplats
Kordinater: 56.6497427, 16.3269264
Kordinater: 56°38’59.07″N, 16°19’36.94″E

Information

Pris från: 
Antal campingplatser: 260 st
Antal campingplatser med elektricitet: 260 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi