SNÄCK CAMPING

SNÄCK CAMPING

Lummelundsväg 151 Visby | 070-2622058 | info@snackcamping.se | Webbplats |

Snäck Camping – En Tidsresa från Vikingatid till Modern Campingidyll

Snäck Camping är en plats som förenar historia med nutid. Belägen på en historisk plats som varit betydelsefull ända sedan vikingatiden, bjuder Snäck Camping in till en unik upplevelse där historiska spår samspelar med nutida campingliv. Denna plats är inte bara en del av Gotlands rika historia utan har även blivit ett kärt resmål för generationer av campare.

Historisk Betydelse och Modern Charm:

Vårt läge nära den berömda världsarvsstaden Visby gör Snäck Camping till en perfekt bas för att utforska Gotlands unika kulturarv. Många av våra gäster återvänder år efter år, drivna av nostalgiska minnen från ungdomens somrar, den vackra stranden och campingen.

Vårt Engagemang:

Vi som driver Snäck Camping är passionerade naturälskare med en bakgrund inom turism. Vår vision är att utveckla denna fantastiska plats till destinationen Vidhave, där Snäck Camping fortsätter att vara en fristad för campingentusiaster.

Framtid och Natur:

I vår strävan efter att bevara platsens naturliga skönhet och lugn, lägger vi stor vikt vid att upprätthålla en balans mellan tradition och modernitet. Vår camping är designad för att erbjuda avkopplande kvällar och närhet till en mängd utflyktsmöjligheter.

Inbjudan:

Vi välkomnar både nya och återkommande besökare att utforska och upptäcka Snäck Campings många smultronställen. Oavsett om ni önskar en lugn reträtt eller äventyrliga utflykter i Visbys historiska omgivningar, finns det alltid något nytt att upptäcka hos oss. Vi ser fram emot att välkomna er till Snäck Camping, där historien möter nuet i harmoni med naturen.

Faciliteter

✅Elplatser

✅Strand

✅Pool

✅Lekplats

✅Restaurang

Information

Antal campingplatser: 149 st
Antal campingplatser med el: 149 st
Säsong: Året om