Kårehamn

Kårehamn ställplats

Hitta hit nu

KårehamnKårehamnsvägen
📞 070-873 13 41
borgholm.energi@borgholm.se
Webbplats

Kårehamns Fiskehamn: En Fräsch Tillflyktsort på Ölands Östkust

Kårehamn framstår som en idyllisk fiskehamn belägen på den pittoreska norra delen av Ölands östkust. Med kapacitet för att välkomna 30 gästbåtar och tillhandahålla parkeringsmöjligheter för personbilar klass 2 och husbilar, är Kårehamn ett förträffligt val för både sjö- och landsvägsresenärer.

Denna hamn är känd för sin fredfulla atmosfär och sin natursköna omgivning. Besökare kan njuta av grundläggande faciliteter såsom tillgång till färskt vatten, toaletter och duschrum. Hamnområdet är också hem för en fiskaffär med ansluten restaurang där du kan smaka på lokala havsdjur.

För de som föredrar sand mellan tårna finns en närliggande badplats som bjuder på avkoppling och solbad. Dessutom erbjuder en minilivs och en kiosk bekvämligheter för en dag vid havet. En kort promenad från hamnen ligger Petgärde träsk, ett naturreservat känt för sitt rika fågelliv och natursköna vandringsleder.

Kårehamn erbjuder en perfekt kombination av avslappning och naturupplevelser, vilket gör det till ett utmärkt stopp på din resa längs Ölands östkust.

Beskrivning

Kårehamn ligger mellan Borgholm och Byxelkrok på den östra sidan av Öland. Ta av mot Löt vid Köpingsvik. Från Löt är det ca 2 km till

Faciliteter

✅El

✅Toaletter

✅Tillgång till dusch

✅Dricksvatten

Information

Antal ställplatser: 45 st
Antal med el: 30 st
Säsong: Året runt