BÖDA HAMNS CAMPING

Välkommen till Böda Hamns Camping – En Idyll för Familjer och Naturälskare

Belägen vid den vackra Bödabukten på norra Öland, erbjuder Böda Hamns Camping en fantastisk upplevelse för semesterfirare som söker både avkoppling och äventyr. Med sin närhet till både hav och natur är campingen en idealisk plats för familjer, aktiva semesterfirare, och naturälskare.

Boende och Faciliteter

Böda Hamns Camping ståtar med 340 campingtomter, 191 av dessa med elanslutning, och 6 välutrustade stugor, vilket ger gott om alternativ för alla typer av besökare. Campingen är särskilt uppskattad för sin barnvänliga och långgrunda sandstrand som gör det säkert och roligt för de yngsta gästerna att leka och bada.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Campingplatsen är en verklig lekplats för både barn och vuxna. Med faciliteter som:

  • En minigolfbana som passar hela familjen
  • Två lekplatser, inklusive ett stort lekfartyg
  • Fotbollsplan och hockey skottramp
  • Beachvolleyplan

Det finns alltid något att göra för alla åldrar, vilket gör varje dag på Böda Hamns Camping spännande och underhållande.

Hundvänlig Camping

För de campinggäster som inte vill lämna sina fyrbenta vänner hemma, erbjuder Böda Hamns unika faciliteter för hundar, inklusive:

  • Hunddusch
  • Separat badplats för hundar
  • En agility/rastgård

Detta gör campingen till en av de mest hundvänliga i regionen och säkerställer att hela familjen kan njuta av semestern tillsammans.

Njut av Naturen och Lokala Attraktioner

Den omgivande naturen med stora ängar och vacker tallskog erbjuder perfekta förutsättningar för en rad aktiviteter som löpning, cykling, snorkling och vattenskidåkning. Dessutom ligger campingen nära en hamn där du kan njuta av färsk fisk från det lokala rökeriet, smaka på läckerheter från områdets restauranger, eller bara koppla av med en glass vid piren.

Upptäck Öland

Böda Hamns Camping är även en utmärkt utgångspunkt för att utforska Ölands rika utbud av natur och kultur. Oavsett om du väljer att utforska ön med bil eller cykel, finns det många sevärdheter och upplevelser som väntar runt varje hörn.

Hitta hit

Bödahamnsvägen 40 38773 Löttorp
0485-220 43
info@bodahamnscamping.se
Webbplats
Kordinater: 57.23872, 17.069942
Kordinater: 57°14’19.39″N, 17°4’11.79″E

Information

Pris från: 265 SEK
Antal campingplatser: 340 st
Antal campingplatser med elektricitet: 191 st
Säsong: 9/4 – 27/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi