FÅNGÅMONS FISKECAMP

Välkomstguide till Fångåmons Fiskecamp: Ett Paradis för Naturälskare

Fångåmon, en idyllisk by belägen i hjärtat av ett rikt fiskeområde, välkomnar besökare som söker lugn och skönhet. Här, omgiven av storslagen natur, kan du slappna av och njuta av den fantastiska utsikten som sträcker sig så långt ögat kan se.

För dig som älskar att fiska erbjuder Fångåmon obegränsade möjligheter. Men även om fiske inte är din passion, finns det gott om andra aktiviteter att utforska. Ta del av områdets vandringsleder som tar dig genom hisnande landskap, besök Vålådalens Naturum för en lärorik upplevelse, eller svalka dig med ett dopp i Ottsjöns klara vatten vid Storån.

Campingen har 12 välplacerade ställplatser för husvagnar, alla med möjlighet att koppla upp sig mot el. Till ditt förfogande finns även ett servicehus som är fullt utrustat med kök, dusch, toalett, tvättstuga och torkrum – allt du behöver för en bekväm vistelse.

För dig som föredrar att tälta erbjuder Fångåmon flera natursköna platser där du kan slå upp ditt tält och verkligen komma nära naturen. Oavsett hur du väljer att bo, garanterar Fångåmons Fiskecamp en minnesvärd upplevelse för alla som uppskattar naturens lugn och skönhet. Välkommen till ett paradis för naturälskare!

Hitta hit

Fångåmon 511 83796 Undersåker
0647-35130
fiskecamp@fangamon.se
Webbplats
Kordinater: 63.1840811, 13.1221635
Kordinater: 63°11’2.69″N, 13°7’19.79″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 12 st
Antal campingplatser med el: 12 st
Säsong:

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Stugor