ÖRNVIKS CAMPING

Upptäck Skönheten på Örnvik Camping Nära Luleå

Endast 9 kilometer från centrala Luleå hittar du Örnvik Camping, en oas av lugn och skönhet mitt i norra Sveriges vildmark. Med sitt läge precis vid den stilla Lule älven och omgiven av tät skog, erbjuder denna campingplats en perfekt tillflyktsort för både avkoppling och äventyr. Örnvik Camping är öppet året runt och är den idealiska platsen att uppleva det magiska norrskenet – något som helt enkelt måste ses med egna ögon.

En Tillflykt För Alla Årstider

Året Runt Tillgänglighet

Örnvik Camping är inte bara en sommarreträtt; platsen välkomnar besökare året om. Varje årstid har sin egen unika charm, från midnattssolen på sommaren till de magiska vinterlandskapen täckta av snö. Campingens året runt tillgänglighet säkerställer att du kan njuta av norra Sveriges skönhet när som helst.

Närhet Till Luleå

Den nära närheten till Luleå innebär att du, även om du är omgiven av naturen, aldrig är långt borta från stadens bekvämligheter. Detta gör Örnvik Camping till en perfekt bas för att utforska både det livliga stadslivet och de lugna naturomgivningarna i norra Sverige.

Boendealternativ på Örnvik Camping

Campingplatser

Oavsett om du anländer med husbil, husvagn eller tält, har Örnvik Camping olika platser som passar dina behov. Varje campingplats är utformad för att erbjuda integritet och en närhet till naturen, med många platser som erbjuder pittoreska vyer över Lule älven.

Tältplatser

För de som föredrar en mer traditionell campingupplevelse är tältplatserna på Örnvik Camping perfekta. Dessa platser är belägna mitt i grönskan och erbjuder ett rustikt och immersivt sätt att uppleva naturen. Tänk dig att vakna upp till ljudet av fågelsång och den mjuka floden i närheten.

Stugor och Hotellrum

Om du föredrar lite mer komfort erbjuder Örnvik Camping också mysiga stugor och hotellrum. Dessa boenden är utrustade med alla moderna bekvämligheter du behöver för en bekväm vistelse, samtidigt som du fortfarande kan njuta av den naturliga skönheten i omgivningarna.

Matupplevelser på Örnvik Camping

Restaurang på Plats

En av höjdpunkterna på Örnvik Camping är dess restaurang på plats, som erbjuder fullständiga rättigheter och serverar rätter gjorda av de bästa ingredienserna. Oavsett om du är sugen på en rejäl frukost, en lugn lunch eller en gourmetmiddag, kommer restaurangen att lämna dig nöjd. Kökschefen fokuserar på att använda lokala råvaror för att skapa utsökta och minnesvärda måltider.

Aktiviteter och Attraktioner

Utforska Naturen

Från vandring och fiske till fågelskådning och kajakpaddling, erbjuder Örnvik Camping en mängd aktiviteter för naturälskare. De omgivande skogarna och floderna utgör den perfekta bakgrunden för utomhusäventyr, vilket säkerställer att det finns något för alla att njuta av.

Norrskensupplevelse

En av de mest spektakulära naturfenomenen som besökare kan uppleva på Örnvik Camping är norrskenet. Platsens minimala ljusförorening gör det till en utmärkt plats för att se dessa bländande ljusshower, särskilt under vintermånaderna. Det är en oförglömlig upplevelse som lockar besökare från hela världen.

Närhet Till Kulturplatser

Närheten till Luleå innebär att kulturella attraktioner, historiska platser och moderna bekvämligheter finns inom räckhåll. Besökare kan utforska lokala museer, konstgallerier och traditionell svensk arkitektur, vilket berikar deras campingupplevelse med en touch av kultur och historia.

Evenemang på Örnvik Camping

Konferenser och Möten

Örnvik Camping är inte bara för fritid; det är också en utmärkt plats för konferenser och företagsmöten. Den fridfulla miljön och moderna faciliteter skapar en gynnsam atmosfär för produktiva sammankomster, bort från stadens stress och jäkt.

Bröllop och Festligheter

Föreställ dig att fira din speciella dag mot bakgrunden av den fantastiska Lule älven och de norra skogarna. Örnvik Camping erbjuder skräddarsydda bröllopstjänster, vilket säkerställer att din festlighet blir lika minnesvärd som omgivningarna. Oavsett om du föreställer dig en intim ceremoni eller en storslagen fest, kommer teamet på Örnvik Camping att hjälpa dig att förverkliga din vision.

Vanliga Frågor

Vilka boendealternativ finns på Örnvik Camping?

  • Örnvik Camping erbjuder en mängd olika boenden, inklusive campingplatser, tältplatser, mysiga stugor och bekväma hotellrum.

Är Örnvik Camping öppet året runt?

  • Ja, Örnvik Camping är öppet året runt, vilket gör att besökare kan njuta av norra Sveriges skönhet under alla årstider.

Kan jag se norrskenet på Örnvik Camping?

  • Absolut, Örnvik Camping är en utmärkt plats för att se norrskenet, särskilt under vintermånaderna när nätterna är längre och mörkare.

Finns det matalternativ på plats?

  • Ja, Örnvik Camping har en restaurang på plats som serverar utsökta måltider gjorda av de bästa ingredienserna, vilket ger gästerna en underbar matupplevelse.

Vilka aktiviteter kan jag göra på Örnvik Camping?

  • Besökare kan njuta av en rad aktiviteter, inklusive vandring, fiske, fågelskådning, kajakpaddling och mycket mer, vilket gör det till en perfekt destination för naturälskare.

Kan jag anordna evenemang som bröllop eller konferenser på Örnvik Camping?

  • Ja, Örnvik Camping erbjuder faciliteter och tjänster för att arrangera olika evenemang, inklusive bröllop och konferenser, vilket ger en unik och naturskön plats för alla tillfällen.

Slutsats

Örnvik Camping nära Luleå är en gömd pärla som erbjuder en perfekt blandning av naturlig skönhet, moderna bekvämligheter och året runt tillgänglighet. Oavsett om du söker en fridfull reträtt, ett äventyr i naturen eller en unik plats för dina speciella evenemang, har Örnvik Camping något för alla. Dess fantastiska läge vid Lule älven, tillsammans med ett omfattande utbud av tjänster, gör det till en idealisk destination för både avkoppling och festligheter. Kom och upplev lugnet och skönheten på Örnvik Camping – det är en upplevelse du kommer att värdera för alltid.

Hitta hit

Örnviksvägen 87 97594 Luleå
0920-25 23 25
hotell@ornviken.se
Webbplats
Kordinater: 65.5932837, 22.033248
Kordinater: 65°35’35.82″N, 22°1’59.69″E

Information

Pris från: 0 SEK
Antal campingplatser: 40 st
Antal campingplatser med elektricitet: 40 st
Säsong: 1/5 – 28/9

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi