FJÄLLNÄS CAMPING GÖRANSGÅRDEN

Välkommen till Fjällnäs Camping – En Hållbar Upplevelse Året Om

Fjällnäs Camping, belägen i ett betagande landskap, välkomnar dig till en avkopplande och hållbar vistelse, oavsett säsong. Med 20 elutrustade platser tillgängliga, erbjuder vår camping en storslagen panoramautsikt över Malmagensjön och de omgivande bergen. För dig som älskar att vandra har vi dedikerat ett speciellt tältfält, perfekt för mindre tält och nära naturen.

Vi är stolta över vårt engagemang för hållbarhet. All elektricitet som förser campingen kommer från 100% förnybara energikällor, vilket gör din vistelse hos oss koldioxidneutral. Dessutom har vi implementerat vatten- och energisparande lösningar för att minimera vår miljöpåverkan. Våra avfallshanteringssystem säkerställer att avfall sorteras och återvinns korrekt, så att vi tillsammans kan bidra till en renare och grönare framtid.

Under den kalla säsongen, från oktober till maj, förvandlas Fjällnäs till en vinteridyll. Vi erbjuder då säsongsplatser för vintercampare, som huvudsakligen består av svenska och norska gäster. Även om antalet platser är begränsade under vintern, finns det alltid en möjlighet för flexibel camping – men vi rekommenderar att du bokar i förväg för att säkerställa din plats.

Oavsett om du söker en stillsam tillflyktsort eller en aktiv semester, är Fjällnäs Camping den perfekta utgångspunkten för dina äventyr. Välkommen till en plats där hållbarhet och skönhet går hand i hand.

Hitta hit

Fjällnäsvägen 51

84098 Tänndalen
0684-230 11
fjallnascamping@gmail.com
Webbplats
Kordinater: 62.5928506, 12.1880205
Kordinater: 62°35’34.26″N, 12°11’16.87″E

Information

Pris från: 340 SEK
Antal campingplatser: 20st
Antal campingplatser med el: 20st
Säsong: 1/10 – 1/6

Faciliteter

Kiosk
Stugor
Wifi