LITS CAMPING & STUGBY

Upptäck Lits Camping: En Naturskön Tillflyktsort vid Indalsälven

Belägen på en idyllisk utde där Hårkan och Indalsälven möts, är Lits Camping den ultimata destinationen för dig som söker en kombination av orörd natur och närhet till Östersunds stadsliv. Med endast en tjugo minuters bilresa från Östersund längs E45, erbjuder vår camping både lugn och bekvämlighet.

Bad och Kanotäventyr:

Vår camping står med en direkt tillgång till en inbjudande badplats – perfekt för en uppfriskande simtur. Som Norrlands största kanotcentral med över 30 års erfarenhet, är vi experter på att organisera minnesvärda kanotturer. Oavsett om du är sugen på en dagsutflykt, en helg på vattnet eller en längre äventyrsresa, ger vi dig de bästa tipsen och transporterar dig till optimala startpunkter i den omgivande vildmarken. För kortare turer kan du enkelt paddla direkt från campingen längs Hårkan eller Indalsälven.

Boendealternativ och Faciliteter:

Vi erbjuder en mängd boendealternativ för att passa alla behov och önskemål. Välj bland våra 12 självhushållsstugor (35 kvm), 4 timmerstugor (16 kvm) och 11 campingstugor (8 kvm). För dig som reser med husvagn eller husbil finns 45 elplatser samt cirka 15 platser utan el. Vi erbjuder även attraktiva tältplatser vid älven. Vårt servicehus har dusch, kök och toalett, och campingen erbjuder gratis wifi till alla våra gäster.

Välkommen till Lits Camping:

Oavsett om du vill uppleva naturens lugn, äventyr på vattnet eller bara njuta av en avkopplande stund vid älven, är Lits Camping platsen för dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till en vistelse fylld med naturupplevelser och minnen för livet.

Hitta hit

Hårkmon 125 83692 Lit
0642-102 47
booking@litscamping.com
Webbplats
Kordinater: 63.3195321, 14.865157
Kordinater: 63°19’10.32″N, 14°51’54.57″E

Information

Pris från: 190 SEK
Antal campingplatser: 15 st
Antal campingplatser med el: 45 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Stugor