BREDÄNG CAMPING STOCKHOLM

Hjärtligt Välkomna till Bredängs Camping i Stockholm!

Belägen i hjärtat av Sätraskogens naturreservat och endast 350 meter från Mälarhöjdsbadet, Bredängs Camping i Stockholm erbjuder en idyllisk plats för både avslappning och äventyr. Denna fyra-stjärniga campingplats är den perfekta destinationen för dem som söker en kombination av stadsliv och naturupplevelser.

En Naturskön Oas Nära Stockholm City

Bredängs Camping ligger strategiskt nära både natur och stadsfaciliteter, vilket gör den till en ideal plats för campare. Den lugna atmosfären, de gräsbevuxna områdena och de vackert planterade vallarna skapar en härlig miljö för avkoppling. Campingen är också en utmärkt utgångspunkt för att utforska områdets rika kulturella och rekreativa erbjudanden.

Förstklassiga Faciliteter och Servicehus

Campingens servicehus är av fyra-stjärniga standard, vilket garanterar hög komfort och bekvämlighet för alla gäster. Restaurangen på området erbjuder utsökta måltider med rättigheter, vilket innebär att du kan njuta av en god middag utan att lämna campingen. Dessutom är varmvatten och värme försörjda via miljövänlig fjärrvärme, vilket är en del av campingen engagemang för hållbarhet.

Tillgång till Sport och Rekreation

För den aktive erbjuder Bredängs Camping en rad sport- och fritidsaktiviteter. Här finns tillgång till minigolf, discgolf, ett modernt utomhusgym och en simhall. För friidrottsentusiaster finns en friidrottshall i närheten. Dessutom ligger IKEA och shoppingcentret Heron City bara en kort bilresa bort, vilket gör det enkelt att kombinera naturupplevelser med en dag av shopping.

Nära till Transport och Kulturella Utflykter

Med ett läge bara 700 meter från Bredängs T-banestation, är campingen även perfekt för dem som vill utforska Stockholm. En 19 minuters t-baneresa tar dig direkt till T-Centralen, i hjärtat av Stockholm. Under perioden maj till september kan gäster njuta av en ångbåtstur från Mälarhöjdsbadets brygga till Stockholms Stadshus eller Drottningholms Slott, vilket erbjuder en unik vy över staden från vattnet.

Bredängs Camping i Stockholm är verkligen den optimala platsen för alla som söker en avkopplande och berikande campingupplevelse nära både natur och stadsliv. Med dess omfattande faciliteter, vackra läge och närhet till kulturella och rekreativa aktiviteter, är det ingen överraskning att denna camping är en favorit bland både inhemsk och internationell publik.

Hitta hit

Stora Sällskapets Väg 60 12731 Skärholmen
08-97 70 71
bredangcamping@telia.com
Webbplats
Kordinater: 59.2956025, 17.9231226
Kordinater: 59°17’44.17″N, 17°55’23.24″E

Information

Pris från: 365 SEK
Antal campingplatser: 380 st
Antal campingplatser med elektricitet: 204 st
Säsong: 15/4 – 6/10

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi