NÄSFJÄLLET SÄLEN

Näsfjället: Din Fjälldestination i Sälenfjällens Norra Delar

Upptäck Näsfjällets skönhet, en mångsidig fjälldestination belägen i den nordligaste delen av Sälenfjällen. Här väntar det bästa av fjällvärlden, omsluten av en stillsam och naturskön miljö som erbjuder unika upplevelser året runt.

En aktiv semester väntar på Näsfjället med dess 11 natursnöfyllda nedfarter av olika svårighetsgrader och rikligt med lössnö för freestyle-åkning utanför pister. Utforska också våra många längdspår, eller skapa egna äventyrsspår i det vackra landskapet.

Sommar på Näsfjället innebär djupa vandringsleder längs det svenska fjället, där du kan upptäcka närbelägna skatter. Njut av Sveriges bästa flugfiskevatten och besök det imponerande Njupeskärs vattenfall.

Bo mitt i hjärtat av Sälenfjällen i våra charmiga stugor, som erbjuder naturnära boende för både kortare och längre vistelser. Alla stugor är miljövänliga, drivna med grön el och följer Näsfjällets hållbarhetsprinciper. Vi är engagerade i att bevara den svenska fjällvärlden för framtida generationer.

Näsfjället är beläget mellan Näsfjällets naturreservat och Fulufjällets nationalpark, och erbjuder en ideal utgångspunkt för att upptäcka Sälenfjällen. Med närhet till 125 liftar och 175 nedfarter och endast en kort resa till norska Trysil, är det den perfekta platsen för fjällälskare.

  • 1 mil till Sörsjön
  • 5,5 mil till Fulufjället
  • 4 mil till Sälen
  • 2,5 mil till Stöten
  • 6,5 mil till Hundfjället
  • 4 mil till Scandinavian Mountains Airport (SCR)
  • 6 mil till Trysil”

Hitta hit nu

Näsfjället 78069 Sörsjön
076-127 17 04
info@nasfjallet.se
Webbplats
Kordinater: 61.379975, 12.9391935
Kordinater: 61°22’47.91″N, 12°56’21.1″E

Information

Pris från: 200 SEK
Antal campingplatser: 30 st
Antal campingplatser med elektricitet: 30 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Restaurang