STENÅSA STUGOR & CAMPING

Stenåsa Stugor & Camping: En Naturskön Pärla på Öland

Stenåsa Stugor & Camping är den perfekta destinationen för den som söker en avkopplande semester mitt i naturen. Belägen i det vackra världsarvet på sydöstra Öland, erbjuder denna camping en unik upplevelse med sin naturliga strandlinje mot Östersjön och omgivande vida strandängar rika på flora och fauna.

Boendealternativ för Alla

Här finns plats för alla – oavsett om du kommer med husvagn, husbil eller tält, och oavsett om du föredrar att campa med eller utan el. De uppmärkta campingplatserna erbjuder generöst med utrymme, cirka 100 kvm var, och elplatserna är utrustade med 10A Europa-koppling. För de som väljer en plats utan el finns specificerade områden med omarkerade platser.

Faciliteter och Bekvämligheter

Stenåsa är utrustad med servicehus där du hittar toaletter, dusch och kök, allt tillgängligt via kort. För de som behöver det finns även tvättmaskin och torktumlare tillgängliga för bokning. Och för den teknikintresserade besökaren finns fritt Wi-Fi i det stora servicehuset, med ytterligare tillgång ute på campingområdet och i stugorna genom Telia.

Naturens Under på Nära Håll

Med sitt läge erbjuder Stenåsa enastående möjligheter att uppleva det rika fågellivet och den spännande floran. Det är ett utmärkt ställe för fågelskådning med fågeltorn på bekvämt avstånd ner på stranden. Campingen ligger också perfekt till för de som vill utforska södra Ölands odlingslandskap, gå på alvaret eller uppleva Ölands fornborgar på en borg-safari.

Aktiviteter för Hela Familjen

För barnen finns en lekplats utrustad med gungor och rutschbana, samt äventyrsgolf för hela familjen. Under högsäsongen erbjuds även enklare rätter och butiksservice i campingen café.

Varför Välja Stenåsa Stugor & Camping?

De som återkommer till Stenåsa gör det av flera anledningar: den otroliga närheten till naturen, lugnet och stillheten som platsen erbjuder, samt det rika fågellivet. Men även säkerheten, äventyrsgolfen och de fräscha servicehusen är skäl som gör Stenåsa till en omtyckt destination.

Stenåsa Stugor & Camping är mer än bara en campingplats – det är en inbjudan till avkoppling och nära naturupplevelser, med rikt fågelliv och en spännande flora och fauna i närområdet. Det är den idealiska platsen för en semester där du kan varva ner, njuta av friluftsliv och samtidigt ha nära till Ölands många sevärdheter och aktiviteter. Välkommen till en oförglömlig semesterupplevelse på Stenåsa Stugor & Camping.