HÄTTE CAMPING

Välkommen till Hätte Camping: En Plats för Avkoppling och Äventyr

Välkommen till Hätte Camping, platsen där du kan anpassa din semester precis som du vill! Oavsett om du önskar en avslappnad vistelse eller söker äventyr (eller båda!), är vår camping den perfekta destinationen. Med rymliga platser på ca. 100 kvm och ett urval av bekväma stugor är vi en idealisk camping för familjer.

För de yngre gästerna finns det mycket att göra, inklusive en lekplats med sandlåda, fotbollsplan och bordtennis. Belägen vid den storslagna sjön Sommen, en av Sveriges vackraste sjöar, erbjuder vår camping direkt tillgång till solplatser, en strand med lekplats och hopptorn samt en separat badplats för barn. Äventyrslystna gäster kan hyra båtar och kajaker, eller varför inte njuta av en måltid på restaurang Sjökrogen?

I den närliggande staden Tranås finns ett flertal restauranger, och många erbjuder hemkörning direkt till campingen för en verkligt avkopplande semester. Besök vår reception för att shoppa nödvändigheter, souvenirer eller beställa färska frallor från det lokala bageriet. Vi erbjuder också information om vandrings- och cykelleder samt intressanta platser att besöka. Cykeluthyrning finns för en tur till Tranås centrum, endast 4 km bort, där du kan utforska matbutiker, restauranger och södra Sveriges längsta shoppinggata.

Vi prioriterar personlig kontakt och ser fram emot att snart välkomna er till Hätte Camping!

Hitta hit

Badvägen 2

57393 Tranås
0140-174 82
info@hattecamping.se
Webbplats
Kordinater: 58.035763, 15.0293069
Kordinater: 58°2’8.75″N, 15°1’45.5″E

Information

Pris från: 270 SEK
Antal campingplatser: 100 st
Antal campingplatser med el: 100 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi