HÅCKRENLÄGRETS VILDMARKSCAMPING

Håckrenlägrets Vildmarkscamping: En Oas för Friluftsliv

Njut av Håckrenlägrets Fridfulla Natur

Håckrenlägrets Vildmarkscamping bjuder in dig till avkopplande dagar i naturens famn. Belägen vid Håckrendammen, erbjuder campingen en pittoresk vy över både sjö och fjäll, perfekt för dig som uppskattar lugnet i vildmarken. Oavsett om du föredrar fiske från strandkanten eller en båt, skoterturer genom det vita landskapet, eller friska skidåkningsturer, är detta platsen för dig.

Faciliteter för Alla Årstider

Campingen har 34 platser anpassade för både sommar- och vintervistelser, alla med tillgång till elektricitet för din bekvämlighet. Att hyra en plats här ger dig också tillgång till ett servicehus som inte bara är funktionellt, utan också inbjudande och välhållet. Inomhus väntar ett fullt utrustat kök, rena duschutrymmen, toaletter och en avkopplande bastu. För längre vistelser eller för de som behöver förvara fångsten finns frysmöjligheter samt torkskåp för våta kläder och utrustning.

Din Reträtt i Vildmarken

Håckrenlägrets Vildmarkscamping är mer än bara en plats att övernatta; det är en utgångspunkt för äventyr och en fristad för återhämtning. Kom och upplev den oförstörda naturen, känn friheten i det öppna landskapet och låt vardagens stress rinna av dig. Välkommen till en vistelse där naturen inte bara är en kuliss, utan en del av din upplevelse.

Hitta hit

Håckrenlägret 119

83004 Mörsil
070-663 02 20
info@hackrenlagret.se
Webbplats
Kordinater: 63.1928035, 13.6263087
Kordinater: 63°11’34.09″N, 13°37’34.71″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 34st
Antal campingplatser med el: 34st
Säsong:

Faciliteter

Frys

Torkskåp

Servicehus

Bastu