VÅXTORPS CAMPING O STUGBY

Bekväma och Rymliga Campingplatser

Hos Våxtorps Camping & Stugby erbjuder vi 70 väl tilltagna platser för både husvagnar och tält. Vi ser till att varje gäst får det utrymme och den bekvämlighet de förtjänar, oavsett årstid.

Fullt Utrustat Servicehus och Särskilda Utrymmen

Vårt servicehus är utrustat med allt du behöver för en bekväm vistelse: kök, tvättstuga, toaletter, duschar och en mysig samlingslokal med braskamin. Gäster har även möjlighet att hyra samlingsrummet för privata evenemang, såsom födelsedagsfiranden, med undantag för storhelger.

Familjevänlig Camping med Tydliga Regler

Som en familjecamping värdesätter vi en trygg och trivsam miljö för alla. Därför har vi en åldersgräns på 20 år för gäster utan målsman. Vi välkomnar också hundar, under förutsättning att de hålls kopplade och rastas utanför campingområdet.

Extra Förmåner och Aktiviteter för Gästerna

Vi erbjuder gratis varmvatten för dusch, disk och handtvätt. Gäster har även tillgång till dagstidningar och kan njuta av rabatter på fotbollsgolf, utespa (bastu och badtunna), samt fiske.

Flexibel Utcheckning och Säsongserbjudanden

Våra gäster behöver inte stressa med utcheckningen förrän kl 14. Vi välkomnar campingentusiaster året runt, men erbjuder inte permanent boende. Upplev den unika charmen hos Våxtorps Camping & Stugby i alla årstider!

Hitta hit

Kolbäckstorp 3 31298 Våxtorp
0430-331 29
naturcamping@hotmail.com
Webbplats
Kordinater: 56.3953141, 13.1672524
Kordinater: 56°23’43.13″N, 13°10’2.11″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 70 st
Antal campingplatser med el: 70 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Lekplats

Stugor

VÅXTORPS CAMPING O STUGBY – CAMPINGKARTA