GÅLÖ HAVSBAD

Campingboende Nära Stockholm: Välkommen till Gålö Havsbad

Beläget 3,5 mil söder om Stockholm, där skärgården öppnar sig med öppen famn, ligger Gålö Havsbad – en idyllisk campingplats som erbjuder en perfekt blandning av naturupplevelser och närhet till storstadens puls. Med skogen och havet som närmsta granne och bara 40 minuter från Nynäshamn är detta den ultimata platsen för alla som längtar efter sol, bad och avkoppling i en naturskön miljö.

En Resa Genom Natur och Tid

Resan till Gålö Havsbad är som en återkoppling till naturen. Längs Dalarövägen ändrar landskapet karaktär; luften blir klarare och varje andetag djupare. När du svänger av mot Gålö möts du av rullande ängar och fält, bondgårdar och ekdungar. Två rådjur kanske följer din resa med sina blickar. Och snart skymtar det blått mellan träden, medan doften av hav och solvarm skog fyller luften. Nu är du framme.

Boende och Faciliteter

Gålö Havsbad är både stort och litet på samma gång; tillräckligt stort för äventyr och upplevelser, men också intimt nog för mys och eftertanke. Campingen erbjuder rymliga gräsbelagda tomter med elektricitet, ett stenkast från havet och stranden. För de som inte har med eget boende finns flera stugor i olika storlekar och prisklasser, samt lyxiga glampingtält med bäddade sängar, dusch och wc.

Aktiviteter för Alla Åldrar

Gålö Havsbad har något för alla. Här finns tre servicehus, tvättstuga och ett bibliotek där du kan låna eller byta böcker. För de yngre gästerna finns en lekplats, och för sportintresserade finns möjligheter att spela fotboll, brännboll eller kubb. Dessutom kan du hyra allt från trampbilar till mountainbikes för att utforska området. För hundägare finns en avdelad del av stranden för hundbad och en hunddusch i ett av servicehusen.

Mer än Bara en Campingplats

På Gålö Havsbad är varje gäst unik, och därför finns inga standardlösningar. Vare sig du är här för en eftermiddag eller planerar att stanna hela sommaren, anpassas upplevelsen efter dina önskemål. Här kan du grilla korv med familjen eller njuta av en trerätters middag med kollegorna. Varje besök är en möjlighet att skapa minnen som varar.

Närheten till Gotland

Dessutom är du bara en kort färjeresa från Gotland, vilket gör Gålö Havsbad till en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr i den svenska skärgården.

Välkommen till Gålö Havsbad – där varje besök är början på ett nytt äventyr och skärgården alltid välkomnar dig med öppna armar.

Hitta hit

Skälåkersvägen 11 13796 Gålö
08-500 338 80
info@galohavsbad.se
Webbplats
Kordinater: 59.095554, 18.319144
Kordinater: 59°5’43.99″N, 18°19’8.92″E

Information

Pris från: 305 SEK
Antal campingplatser: 160 st
Antal campingplatser med elektricitet: 80 st
Säsong: 13/4 – 31/12

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugo

Restaurang

Wifi