ÖLANDS CAMPING & RESORT

På Ölands charmiga Mörbylånga Camping Resort väntar en semesterupplevelse utöver det vanliga. Campingen, som är belägen i en av Ölands mest pittoreska miljöer, erbjuder både avkoppling och aktiviteter för alla smaker. Här kan du dra nytta av den omgivande naturen, utforska lokala byar och sevärdheter, samt njuta av vattensporter och avslappning vid vår privata strand.

Lyxiga Boendealternativ och Rymliga Campingplatser

Mörbylånga Camping Resort skiljer sig från mängden genom att erbjuda två distinkta boendealternativ. För den traditionelle camparen finns rymliga platser för husbilar, husvagnar och egna tält, alla med generös utrymme och vacker utsikt över havet. För den som söker ett mer unikt och bekvämt boende erbjuder vi exklusiva glampingalternativ. Du kan välja att bo i en av våra fullt inredda Family lodges eller i ett charmigt Family Bell-tält, där komfort möter naturens närhet.

Service och Faciliteter av Högsta Klass

Campingen är utrustad med ett modernt servicehus som erbjuder välstädade hygienfaciliteter. Detta säkerställer en bekymmersfri vistelse oavsett om du spenderar dagen på stranden, utforskar öns sevärdheter, eller bara vill koppla av vid din campingplats. Havsutsikten från hela campingen förstärker känslan av lugn och ger en unik bakgrund till din semester.

Aktiviteter för alla åldrar

Förutom den natursköna miljön och de avkopplande boendealternativen, är Mörbylånga Camping Resort den perfekta platsen för aktiva gäster. Vattensportaktiviteter såsom paddleboarding, kajakpaddling och segling erbjuds vid vår strand, vilket gör det enkelt att ta del av havets alla möjligheter. För barnen finns det gott om utrymme att springa, leka och utforska i en säker och stimulerande miljö.

Omgivningen och Lokala Attraktioner

Belägen på södra Öland, är campingen ett utmärkt utgångsläge för att utforska den rika kulturen och historien i området. Från Mörbylånga Camping Resort är det kort avstånd till Ölands kända kalkstensalvar, historiska byar och de många konstgallerierna och museerna som öns sydliga del är känd för. Dessa destinationer erbjuder en inblick i både Ölands natur och dess kulturella arv.

Flexibel Vistelse utan Säsongsbegränsningar

En unik aspekt av Mörbylånga Camping Resort är vår flexibilitet när det gäller vistelsens längd. Vi har inga säsongsplatser, vilket innebär att du kan stanna så länge du önskar, oberoende av säsong. Detta gör det möjligt för våra gäster att planera sin semester helt enligt eget behov och önskemål.

Mörbylånga Camping Resort är mer än bara en plats för övernattning; det är en destination där varje besökare kan skapa minnen för livet. Oavsett om du är ute efter en avslappnad dag vid stranden, ett äventyr i naturen, eller en lyxig glampingupplevelse, har vi något att erbjuda. Planera din nästa semester till Öland och upplev allt som Mörbylånga Camping Resort har att erbjuda!

Hitta hit

Skansgatan 5 38062 Mörbylånga
0485-405 91
info@olandscamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.5219544, 16.3771279
Kordinater: 56°31’19.04″N, 16°22’37.66″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 180 st
Antal campingplatser med elektricitet: 168 st
Säsong: 14/4 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi