FUNÄSDALENS FJÄLLCAMPING

Välkommen till Funäsfjällens Camping: Ditt Fjälläventyr Börjar Här

Funäsfjällens Campingplatser erbjuder en unik fjällnära upplevelse, där du befinner dig mitt i det storslagna landskapet som fjällvärlden har att erbjuda. Oavsett om du är en vandringsentusiast, skidåkare eller bara söker lugn och ro, är detta platsen för dig.

Här hittar du gott om ställplatser som är tillgängliga året runt, perfekt för din husbil, husvagn eller campervan. Dessutom erbjuder vi tältplatser nära all service du kan tänkas behöva. Oavsett om du vill koppla in till moderna bekvämligheter eller bara koppla av från vardagens stress, så kan du göra det här, precis när det passar dig.

Vår camping ligger optimalt för dig som vill utforska fjällen. Med vandringsleder och skidspår bokstavligen runt knuten, är äventyret aldrig långt borta. Upptäck fjällvärldens skönhet och mångfald, allt från de lugna morgonpromenaderna till de spännande utförsåkningarna.

På Funäsfjällens Campingplatser kan du njuta av det bästa av två världar: naturens oförstörda skönhet och bekvämligheterna som gör din vistelse angenäm och minnesvärd. Planera din nästa semester hos oss och upplev själv varför så många väljer att återvända till Funäsfjällens år efter år.