GRÖNDALS CAMPING & STUGOR

Välkommen till Gröndals Camping – En Idyll för Familjen

Gröndals Camping, en liten pärla som drivs av samma familj i tredje generationen, har etablerat sig som ett unikt semesterdestination med fokus på renlighet och en hotelliknande upplevelse. Beläget på den vackra västra kusten av Öland, erbjuder campingen inte bara närhet till naturen utan också tillgång till en underbar vit sandstrand med barnvänligt, långgrunt vatten.

Boende och Faciliteter av Högsta Klass

På Gröndals Camping står komfort i centrum. Stugorna och servicehusen, alla med hög standard, ligger strategiskt placerade nära vattnet, vilket ger optimala förutsättningar för en avkopplande vistelse. Gästerna kan njuta av ljudet från vågorna och den storslagna utsikten över havet, allt medan de upplever bekvämligheter som man normalt förknippar med ett högklassigt hotell.

Natur och Aktiviteter på Din Tröskel

Förutom de utmärkta boendeförhållandena erbjuder Gröndals Camping tillgång till fantastiska promenadstråk i närområdet, vilket gör det till en drömdestination för naturälskare och vandrare. Den närliggande stranden erbjuder perfekta förhållanden för solbad, sandslottsbygge och vattensporter. För de äventyrslystna finns det även rikliga möjligheter till cykelturer och andra utomhusaktiviteter som kan utforskas i den omgivande regionen.

Perfekt Plats för Utflykter på Öland

Med sitt centrala läge på Ölands västra kust är Gröndals Camping ett idealiskt utgångsläge för att utforska ön. Från historiska sevärdheter och kulturella evenemang till natursköna landskap och lokala marknader, har gästerna enkel tillgång till det bästa som Öland har att erbjuda. Varje utflykt från campingen blir en enkel och njutbar upplevelse, med säkerheten att kunna återvända till komforten som Gröndals erbjuder vid dagens slut.

Hitta hit

Köpingevägen 41 38750 Köpingsvik
0485-722 27
info@grondalscamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.8799942, 16.7180278
Kordinater: 56°52’47.98″N, 16°43’4.9″E

Information

Pris från: 275 SEK
Antal campingplatser: 190 st
Antal campingplatser med elektricitet: 190 st
Säsong: 23/4 – 3/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad