CAMPING 45

Vintermys på Camping 45 Nära Hovfjället i Värmland

Camping 45, en familjevänlig camping som ligger endast en mil från Hovfjällets skidområde i Värmland, erbjuder en perfekt plats för skidäventyr. Dess närhet till skidbackarna gör den till ett utmärkt val för skidentusiaster och familjer som söker en bekväm vintersemester.

Hemtrevliga och Vinterbonade Stugor

På Camping 45 finns det ett urval av mysiga, vinterbonade stugor som erbjuder en hemtrevlig känsla direkt vid längdskidspåren. Varje stuga kan bekvämt rymma upp till sex personer, vilket gör det till ett idealiskt boende för såväl små som större sällskap.

Skidåkning och Aktiviteter för Alla

Hovfjället är en populär destination för familjer, känd för sin vackra natur och snösäkra backar. Här finns en mängd aktiviteter, inklusive omväxlande längdskidspår, skidskola, skiduthyrning, hundspannsturer och ett badhus. Det breda utbudet av aktiviteter garanterar att det finns något för alla åldrar och intressen.

Tillgängligt för Besökare från Södra Sverige

Med sitt strategiska läge i Värmland är Camping 45 och Hovfjället lättillgängliga även för de som bor i södra delarna av Sverige. Detta gör det till en attraktiv destination för en spontan skidsemester eller en längre vistelse.

Sammanfattning

Camping 45 erbjuder en unik kombination av bekvämt boende och tillgång till ett brett utbud av vinteraktiviteter nära Hovfjället i Värmland. Med sina mysiga stugor och närhet till natur och skidåkning, är detta den perfekta platsen för en avkopplande och aktiv familjesemester.

Hitta hit

Överbyn 53 68594 Torsby
0560-311 69
kontakt01@camping45.com
Webbplats
Kordinater: 60.2757429, 13.0299675
Kordinater: 60°16’32.67″N, 13°1’47.88″E

Information

Pris från: 280 SEK
Antal campingplatser: 25 st
Antal campingplatser med elektricitet: 25 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Kiosk
  • Pool
  • Lekplats
  • Stugor
  • Wifi