First Camp Oknö-Mönsterås

First Camp Oknö-Mönsterås: Din Idylliska Tillflykt på Smålandskusten

Söker du en liten, avskalad campingupplevelse? Varmt välkommen till First Camp Oknö-Mönsterås, belägen i det pittoreska skärgårdslandskapet mellan Mönsterås och Öland. Här, precis vid vattnet, omringas du av vikar, skogsstigar och ängar. Medan campingen erbjuder enklare bekvämligheter, öppnar den upp för en naturnära vistelse. Våra campingplatser är vackert belägna med havsutsikt, och en stenkast bort finns en mysig badplats för svalka under sommarens heta dagar.

Avkoppling och Aktiviteter i Harmoni

First Camp Oknö är en idealisk plats för dig som söker lugn och ro men även för dig som vill ha lite mer aktivitet under semestern. Hyr en kanot för att utforska de närliggande vattnen, testa fiskelyckan (observera fiskeförbudet 1/3-31/5 i Mönsterås kommun), eller hyr en cykel eller trampbil för att se dig omkring. Vår campingsbutik erbjuder nybakat bröd, och på First Camp Bistro kan du smaka på sommarens läckerheter från terrassen.

Utforska Oknö och Omnejd

Oknö är känt för sina vackra vandringsleder med över 8 kilometer att utforska längs vattnet. Hyr en cykel för en tur till Mönsterås centrum och Vattenpalatset, eller ta bilen för en dagsutflykt till Kalmar, de fascinerande Klosterruinerna i Kronobäck eller den charmiga Pataholm.

Vi ser fram emot att välkomna dig till din fridfulla semester på First Camp Oknö-Mönsterås!

Hitta hit

Oknövägen 12

38392 Mönsterås
0499-449 02
okno@firstcamp.se
Webbplats
Kordinater: 57.011796, 16.5053546
Kordinater: 57°0’42.47″N, 16°30’19.28″E

Information

Pris från: 
Antal campingplatser: 134 st
Antal campingplatser med elektricitet: 134 st
Säsong: 3/4 – 27/9

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Wifi