SINGÖ CAMPING

Välkommen till Singö Camping

Singö Camping, belägen vid det natursköna brofästet på Singöbron där Ålandshav möter Singöfjärden, erbjuder en unik campingupplevelse i hjärtat av naturen. Campingen är den perfekta platsen för dem som söker en äkta friluftsupplevelse, kombinerat med lugnet och skönheten i en orörd miljö. Med aktiviteter och faciliteter som är tillgängliga året runt, är Singö Camping ett idealiskt val för alla årstider.

En Naturskön Tillflyktsort för Friluftsentusiaster

Singö Camping erbjuder en mängd aktiviteter som gör det möjligt för gäster att verkligen engagera sig i det friluftsliv som området är så känt för. Här kan du tillbringa dagen med att plocka svamp i de omgivande skogarna, fiska från klipporna, sola eller bada i det klara vattnet. För den som föredrar att koppla av finns möjligheten att njuta av bastun eller grilla på campingen egendesignade grillplatser.

Faciliteter och Komfort

Trots sin avlägsna känsla är Singö Camping utrustad med allt du behöver för en bekväm vistelse. Campingen är öppen året runt och välkomnar besökare som vill uppleva den unika skönheten i området under alla fyra årstiderna. Det är den perfekta platsen för både sommarens äventyr och vinterns stilla reträtt.

Avkoppling i Orörd Stillhet

En av de största dragningskrafterna vid Singö Camping är den orörda stillheten som området erbjuder. Det är en plats där man verkligen kan koppla av och återhämta sig från vardagens stress. Här kan du sitta på en klippa och lyssna till ljudet av vågor, eller titta på solnedgången över vattnet i total fred.

Ett Åretrunt-destination

Oavsett om du besöker under den varma sommaren eller den fridfulla vintern, erbjuder Singö Camping en upplevelse som är svår att hitta någon annanstans. Med dess rika möjligheter till friluftsliv och avkoppling är det en destination som lockar besökare från när och fjärran, året om.

Singö Camping är mer än bara en plats att sätta upp ett tält eller parkera en husbil; det är en upplevelse som förenar äventyr med avkoppling i en av Sveriges vackraste miljöer. Det är den ultimata platsen för dem som vill fly staden och dyka in i en värld av naturlig skönhet och orörd stillhet.

Hitta hit

Kommer du från Stockholm kör du E 18 upp till Norrtälje. Därefter väg 76 mot Grisslehamn. Inne i Grisslehamn tar Du höger mot Singö.Singövägen 156 76457 Grisslehamn
0175-100 25
info@singocamping.se
Webbplats
Kordinater: 60.1514061, 18.7792812
Kordinater: 60°9’5.06″N, 18°46’45.41″E

Information

Pris från: 400 SEK
Antal campingplatser: 50
Antal campingplatser med elektricitet: 30
Säsong: Året om

Faciliteter

Kiosk

Stugor

Restaurang