ERIKSÖRE CAMPING ÖLAND

Eriksöre Camping Öland: En Familjevänlig Oas vid Kalmarsund

Eriksöre Camping, belägen i det vackra landskapet vid Kalmarsund strax söder om Ölandsbron. Erbjuder en fyra-stjärnig campingupplevelse som är idealisk för hela familjen – inklusive de fyrbenta medlemmarna. Med en stark inriktning på att skapa en minnesvärd semester för barn och hundar. Är Eriksöre Camping platsen där semesterdrömmar blir verklighet.

En Semester Full av Aktiviteter

På Eriksöre Camping finns det ingen risk för en tråkig stund. Campingen är en smältdegel av aktiviteter designade för att engagera varje familjemedlem. Från spännande lekar och äventyr till dans och underhållning, är sommarens schema fyllt till brädden med roliga evenemang. Barnen kan njuta av minigolf, en stor hoppkudde, samt volleyboll- och fotbollsplaner. Medan de vuxna kan slappna av eller delta i de aktiviteter som erbjuds.

Paradiset för Hundägare

Eriksöre Camping sticker ut som en exceptionell destination för hundägare. Med en agilitybana, en aktiveringsbana och en rastgård finns det gott om möjligheter för din hund att utforska, lära sig och ha kul. Under högsäsongen erbjuds dessutom ledarledd lydnads- och agilityträning. Föreläsningar om hundvård, samt svalkande hundbad för att hålla din fyrbenta vän lycklig och aktiv.

Bekvämligheter för en Bekväm Vistelse

Förutom det roliga och spelen, är Eriksöre Camping också hem till en rad bekvämligheter som gör din vistelse så smidig och bekväm som möjligt. En livsmedelsbutik under högsäsongen säkerställer att du alltid har tillgång till färska råvaror och snacks. Medan aktivitetsledare är redo att underhålla och engagera barnen med ett brett utbud av aktiviteter.

Ett Utomordentligt Val för Din Nästa Semester

Eriksöre Camping är det perfekta valet för den som söker en familjevänlig campingupplevelse på Öland. Med sitt fantastiska läge vid Kalmarsund, en uppsjö av aktiviteter för alla åldrar och dedikerade faciliteter för hundar. Erbjuder Eriksöre en unik semesterupplevelse som är svår att slå. Vare sig du vill njuta av naturens lugn, delta i familjevänliga aktiviteter eller bara koppla av vid stranden, är Eriksöre Camping platsen för dig. Välkommen till en semester där minnen skapas och vardagen glöms bort.

Hitta hit

Semestervägen 38634 Färjestaden
0485-394 50
info@eriksorecamping.se
Webbplats
Kordinater: 56.617434, 16.447829
Kordinater: 56°37’2.76″N, 16°26’52.18″E

Information

Pris från: 255 SEK
Antal campingplatser: 388 st
Antal campingplatser med elektricitet: 326 st
Säsong: 23/4-3/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi