FIRST CAMP LÖTTORP – ÖLAND

Semester på Vackra Öland: Upplev Idyllen vid First Camp Löttorp

En semester på Öland är synonymt med natursköna upplevelser och avkoppling, och First Camp Löttorp – Öland är inget undantag. Denna pärla på norra Öland är den perfekta destinationen för alla typer av besökare – från barnfamiljen och husbilsparet till kompisgänget. Med dess närhet till den långgrunda sandstranden och naturen som ständig följeslagare, erbjuder campingen en unik upplevelse av lugn och skönhet.

Boende för Alla

På First Camp Löttorp är alla välkomna. Oavsett om du föredrar att bo i husvagn, husbil, tält eller stuga, finns det ett boendealternativ som passar just dig. Campingen välkomnar även fyrbenta vänner, vilket gör den till en perfekt destination för hela familjen.

Bekvämligheter och Aktiviteter

Campingen är utrustad med allt du behöver för en bekväm vistelse. Med tillgång till butik, bistro och en lekplats för de yngsta, är dina grundläggande behov väl omhändertagna. Dessutom erbjuder campingen cykeluthyrning för den som vill utforska de vackra omgivningarna på två hjul.

Aktivitetsutbudet på First Camp Löttorp lämnar ingen oberörd. Med äventyrsgolf, lekplats och en gratis barnklubb finns det gott om möjligheter för roliga dagar. Sommaren på campingen bjuder dessutom på morgonträning och kvällsunderhållning med sång och dans, vilket garanterar en oförglömlig semesterupplevelse.

Utforska Ölands Kultur och Natur

För kultur- och historieälskare erbjuder Öland en skattkista av sevärdheter. Borgholm slott, Byrums raukar och det mytomspunna Trollskogen är bara några av de många platser som väntar på att upptäckas. Den vackra cykelleden Norra Blomsterrundan är ett utmärkt tips för den som vill se mer av Ölands norra delar. Denna rutt tar dig genom storslagna landskap och grönskande miljöer, perfekt för en dag på cykeln.

Närheten till många vackra stränder, inte minst den östra stranden som ofta hyllas som Ölands vackraste, gör Löttorp till en utmärkt utgångspunkt för dina semesteräventyr.

Varmt Välkommen till Löttorp – Öland

First Camp Löttorp – Öland är en lugn familjecamping som erbjuder närhet till allt som Öland har att erbjuda. Här kan du njuta av semesterdagar fyllda med avkoppling, äventyr och gemenskap. Oavsett om du är ute efter en aktiv semester eller en stund av lugn och ro, är Löttorp den perfekta platsen för dig. Varmt välkommen till en oförglömlig semesterupplevelse på Öland!