MÖLLSTORPS CAMPING

Välkommen till Mölltorps Camping: Ett Äventyr vid Brofästet

Mölltorps Camping, beläget direkt efter Ölandsbron, erbjuder ett idealiskt läge för både avkoppling och äventyr. Med gångavstånd till Ölands Djur & Nöjespark och bara en kort bilresa från Kalmar, är detta den perfekta basen för familjer som vill utforska Öland och dess omgivningar. Campingen lockar med sin vackra strand, fantastiska solnedgångar över Kalmarsund, och ett brett utbud av aktiviteter för både stora och små.

Privilegierat Läge för Utforskning och Nöjen

Mölltorps Camping ligger strategiskt placerad för att ge gästerna tillgång till det bästa av regionen. Nära till både naturupplevelser och kulturella sevärdheter, erbjuder campingen ett unikt utgångsläge. Gångavståndet till Ölands Djur & Nöjespark är en särskild fördel för familjer, medan närheten till Kalmar och Ikea gör det lätt att njuta av urban shopping och sightseeing.

Faciliteter som Förhöjer Din Campingupplevelse

Campingens infrastruktur är utformad för att göra din vistelse så bekväm och njutbar som möjligt. Tre moderna servicebyggnader med kök, fria duschar, och toaletter tillgodoser alla grundläggande behov. En välsorterad butik och en kafédel erbjuder allt från dagligvaror till fika. För de praktiska behoven finns även en modern tvättstuga tillgänglig.

Måltider och Mingel vid Brorestaurangen

Efter en dag fylld av sol och bad kan du avnjuta välsmakande rätter på Brorestaurangen, där god mat kombineras med storslagna vyer över Kalmarsundets solnedgångar. Restaurangen är den perfekta platsen för att slappna av och ta del av kvällslivet, och ger en smak av lokal gastronomi i en avslappnad miljö.

Aktiviteter för alla Åldrar

Mölltorps Camping skapar en miljö där barn och vuxna kan leka och lära tillsammans. Från hoppkudde och klätterställningar till äventyrsgolf och boulebanor, erbjuds en mängd aktiviteter som främjar både fysisk aktivitet och familjesammanhållning. Det barnvänliga, långgrunda vattnet gör stranden idealisk för de yngsta gästerna, medan hundägare uppskattar det särskilda hundbadet.

Upplev Sol och Bad på Mölltorps Storslagna Strand

Mölltorps långa, inbjudande strand är perfekt för både avkoppling och lek. Det långgrunda vattnet erbjuder en säker miljö för barn att plaska och leka, medan de vuxna kan njuta av solbad eller en lugn stund under solnedgången. Strandkiosken erbjuder glass och snacks, vilket gör dagarna vid stranden ännu mer njutbara.

Slutsats: Din Nästa Familjesemester vid Mölltorps Camping

Med sitt ideala läge, familjevänliga aktiviteter och förstklassiga faciliteter är Mölltorps Camping en utmärkt destination för din nästa semester. Oavsett om du är ute efter lugn och ro vid havet, spännande äventyr, eller kvalitetstid med familjen, har Mölltorps Camping något att erbjuda. Planera din resa idag och förbered dig för en oförglömlig upplevelse vid Ölandsbron.


Vanliga Frågor

  1. Vilka faciliteter finns tillgängliga på Mölltorps Camping?
  2. Hur långt är det till Ölands Djur & Nöjespark från campingen?
  3. Vilka aktiviteter kan man göra på Mölltorps Camping?
  4. Är det möjligt att köpa mat på campingen?
  5. Vad finns det för boendealternativ på Mölltorps Camping?
  6. Hur bokar jag en plats på Mölltorps Camping?

Hitta hit

Turistvägen 14 38633 Färjestaden
0485-393 88
bokning@mollstorps-camping.se
Webbplats
Kordinater: 56.6633979, 16.4752636
Kordinater: 56°39’48.23″N, 16°28’30.95″E

Information

Pris från: 320 SEK
Antal campingplatser: 450 st
Antal campingplatser med elektricitet: 450 st
Säsong: 13/4 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi