BLÄSINGE GÅRD / KULLABYGDEN

Bläsinge Gård i Kullabygden – Mysig Camping med Stora Fina Platser

Bläsinge Gård i Kullabygden erbjuder en charmig campingupplevelse på en vacker gård. Campingen har totalt 30 elplatser, varav 20 är på gräs och 10 på grus. Utöver dessa elplatser finns det gott om stora och härliga ytor för tältcamping, vilket ger en naturnära och avslappnad atmosfär.

Faciliteter och Bekvämligheter

På Bläsinge Gård Camping har ni tillgång till en enkel servicebyggnad som erbjuder dusch och WC. För diskning finns en utevask, men det finns inget kök på området. Under högsäsong finns möjligheten att köpa frukost direkt på gården, vilket ger en extra bekvämlighet för morgontrötta campare. För den som vill utforska närområdet finns cyklar att hyra.

Närhet till Badplats och Restauranger

En kort promenad på 1,5 km tar er till den närmaste badplatsen i Svanshall, vilket gör det enkelt att njuta av en dag vid vattnet. I närområdet finns också flera restauranger som erbjuder en rad olika kulinariska upplevelser.

Prisvärda och Lugna Campingalternativ

Bläsinge Gård Camping erbjuder konkurrenskraftiga priser som ofta är lägre än de större etablerade campingplatserna. Detta gör det till ett attraktivt alternativ för de som söker en prisvärd campingupplevelse. Campingen är känd för sin lugna och stillsamma miljö, vilket gör den idealisk för avkoppling och återhämtning.

Bröllopsfester på Bläsinge Gård

Bläsinge Gård är också en populär plats för bröllopsfester, med cirka 20 bröllop arrangerade per år. För vissa campinggäster kan detta uppfattas som störande, medan andra tycker att det bidrar till en trevlig och festlig atmosfär.

Ankomst och Information

Vid ankomst, om personalen inte är på plats, kan ni stanna vid skylten ”Välkommen” för mer information. Detta gör att ni enkelt kan få den information ni behöver även om ni anländer utanför bemannade tider.

Sammanfattning

Bläsinge Gård i Kullabygden är den perfekta platsen för de som söker en mysig och prisvärd campingupplevelse med stora, fina platser. Med närhet till badplats, restauranger och möjligheten att hyra cyklar, finns det något för alla att njuta av. Campingen erbjuder en lugn och stillsam miljö, perfekt för avkoppling, samtidigt som de regelbundna bröllopsfesterna ger en extra krydda till vistelsen. Välkommen till Bläsinge Gård Camping – en idyllisk oas i vackra Kullabygden!

Hitta hit

Gamla Södåkravägen 127 26392 Jonstorp
042-12 14 13
info@jonstorp.com
Webbplats
Kordinater: 56.236726, 12.6548767
Kordinater: 56°14’12.21″N, 12°39’17.56″E

Information

Pris från: 240 SEK
Antal campingplatser: 30 st
Antal campingplatser med elektricitet: 30 st
Säsong:

Faciliteter

Elplatser