STENSJÖ CAMPING OCH VANDRARHEM

Röksvampstigen 30 37034 Holmsjö | 📞 0455-921 14 Webbplats

Upptäck Stensjö – En Idyllisk Familjevänlig Destination

Letar du efter en perfekt plats för familjesemester i Blekinge? Stensjö Camping och Vandrarhem, beläget endast 3 mil från Karlskrona och Ronneby, erbjuder en unik kombination av naturupplevelser och roliga aktiviteter för alla åldrar.

Njut av Naturen och Äventyret vid Sjön Alljungen

Här kan du uppleva det bästa av den svenska naturen. Ta en avkopplande promenad längs den pittoreska sjön Alljungen, njut av ett svalkande dopp, eller utforska vattnet i en av våra hyrkanoter. För de äventyrliga erbjuder vi även spännande helikopterflygningar under högsäsongen.

Barnens Paradis: Aktiviteter och Äventyr

Stensjö är en drömdestination för barnen. Med vårt utbud av aktiviteter som flottbygge, bågskytte, boomerangskapande, lasergame och traditionell pannkaksbakning över öppen eld, garanterar vi glada minnen för de små. Vår populära 5-kamp är ett måste för familjen!

Vandrarhem: Perfekt för Gruppaktiviteter

Vårt vandrarhem är en idealisk plats för festligheter, klassresor och gruppsammanhang. Vi erbjuder flexibla paketlösningar som inkluderar både aktiviteter och mat, men du kan också välja att sköta matlagningen själv och bara boka boende och aktiviteter.

Flexibilitet och Närhet till Lokala Attraktioner

Stensjö ligger mitt i skogen men är ändå nära till butiker och större städer. Om du känner för en shoppingdag eller kulturella utflykter är Karlskrona det perfekta valet med dess Marinmuseum, Blekinge museum och många restauranger. För badälskare erbjuder sjön Alljungen varmt och rent vatten, en välkommen förändring från det kallare havsvattnet.

Välkommen till en Semesterupplevelse Utöver det Vanliga

Vi på Stensjö Camping och Vandrarhem ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd vistelse i Blekinges vackra natur. Upptäck en värld av möjligheter och skapa oförglömliga semesterminnen hos oss. Välkomna!

Faciliteter

  • Elplatser
  • Strand
  • Lekplats
  • Stugor