KALLSEDET FJÄLLCENTER

Utforska Fjällens Skönhet på Kallsedets Fjällcenter

Beläget i hjärtat av ett hisnande landskap av sjöar och fjäll, välkomnar Kallsedets Fjällcenter dig till en värld där naturen är din närmaste granne. Vårt center erbjuder allt från camping och stugor till vandrarhem och gruppboenden, komplett med en butik och ett mysigt café.

Campingen bjuder på 25 pittoreska ställplatser, varav de flesta ligger precis vid den glittrande sjön Juvuln. Vakna till en kopp nybryggt kaffe och avnjut våra hemgjorda delikatesser i fjällcaféet, där utsikten är lika storslagen som smakerna.

Kallsedets Fjällcenter är den ultimata utgångspunkten för äventyr. Hyr en roddbåt eller kanot och paddla dig bort till avlägsna pärlor eller vandra längs våra många leder. Utforska Suljätten eller Gråsjön för en storslagen panorama, eller ge dig ut på en tvådagars expedition genom Skäckerfjällens orörda natur. I dessa trakter är möten med renar, älgar och bävrar inte ovanliga, och sjön Juvuln lockar fiskeentusiaster med sina rika bestånd.

Beläget vid väg 336, erbjuder Kallsedets Fjällcenter en vacker resa bort från E14:s brus. Det är den perfekta platsen för dig som reser mellan Sverige och Norge och längtar efter en fridfull paus omgiven av storslagen natur. Här finner resenärer ro, rymd och en stillhet som bara naturen kan erbjuda.

Välkommen till Kallsedets Fjällcenter, där varje dag är ett äventyr och naturens under ligger vid din dörr.

Hitta hit

83793 Järpen
0647-801 73
info@kallsedet.com
Webbplats
Kordinater: 63.7015509, 12.9567963
Kordinater: 63°42’5.58″N, 12°57’24.47″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 25 st
Antal campingplatser med el: 25 st
Säsong: 1/6 – 1/11

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Stugor

Wifi