GÄLLIVARE CAMPING

Gällivare Camping: Din Port till Dundrets Skidparadis

Gällivare Camping, belägen bara en fem minuters bilresa från skidanläggningen Dundret och en mil sydväst om Gällivare, är det perfekta läget för skid- och naturälskare. Dess närhet till Dundret gör det enkelt att snabbt ta sig till skidbackarna.

Mångsidiga Boendealternativ

Campingen erbjuder ett brett utbud av boendealternativ för att passa alla behov. Besökare kan välja mellan flera bekväma campingstugor som är utrustade med kök, wc och dusch. För de som föredrar ett mer socialt boende finns även vandrarhem. Dessutom erbjuder Dundrets egen camping möjligheten att bo i husvagn med skidliften bara några minuters promenad bort.

Dundret: Skidåkning för Alla

Skidanläggningen Dundret imponerar med sina nio pister som erbjuder varierande svårighetsgrader och sex olika liftar, vilket garanterar en rik skidupplevelse för alla åldrar och nivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren skidåkare finns det något för dig.

Skidskola och Längdskidspår

För de som vill utveckla sina skidfärdigheter erbjuder Dundret skidskola för både barn och vuxna. Dessutom finns det välpreparerade längdspår för de som föredrar längdskidåkning, vilket gör Dundret till en mångsidig skiddestination.

Sammanfattning

Gällivare Camping är en utmärkt utgångspunkt för de som söker en skidsemester med mångsidiga boendealternativ och närhet till Dundrets skidåkning. Med sitt breda utbud av pister, skidskola och längdskidspår, erbjuder Dundret en komplett skidupplevelse för alla besökare.

KONTAKTUPPGIFTER

0970-10010 info@gellivarecamping.com