FREDRIKSBERGS KURSGÅRD OCH CAMPING

Fredriksbergs Kursgård och Camping: En Oas av Avkoppling i Ystad

Belägen i den natursköna skogsmiljön utanför Ystad, erbjuder Fredriksbergs Kursgård och Camping en perfekt tillflyktsort för semesterfirare, retreat-deltagare och konferensgäster. Med sitt utmärkta läge cirka 8 kilometer öster om Ystad, kombinerar denna plats bekvämlighet med naturlig skönhet.

Fredriksbergs Kursgård Camping Ystad

Fredriksbergs Kursgård och Camping är en plats som verkligen erbjuder något för alla. Här kan du välja mellan olika boendealternativ, från enkla stugor till camping- och tältplatser. Alla stugor är fullt utrustade med bekvämligheter som kök, toalett och dusch samt täcke och kudde, vilket säkerställer en bekväm och hemtrevlig vistelse.

Boendealternativ på Fredriksbergs Kursgård och Camping

Stugor
De sju stugorna på Fredriksbergs Kursgård erbjuder ett bekvämt boende med alla nödvändiga faciliteter. stuga är utrustad med kök, varje toalett och dusch, täcke och kudde. Detta gör det enkelt att koppla av och njuta av den natursköna omgivningen utan att behöva ge avkall på bekvämligheten.

Campingplatser och Tältplatser
Camping erbjuder också ett antal platser med el för husvagnar och husbilar, samt markerade tältplatser för de som föredrar och mer traditionell campingupplevelse. Oavsett vilken boendeform du väljer, har du tillgång till moderna faciliteter inklusive toalett och dusch.

Faciliteter och Bekvämligheter

Servicehus
I samlingshuset hittar du ett fullt utrustat kök, toalett och en matplats som är tillgänglig för alla gäster. Detta gör det enkelt att laga egna måltider och njuta av dem i en gemensam miljö. För de som gillar att grilla finns det även en grillplats på området, perfekt för sommarkvällar.

Aktiviteter och Upplevelser

Fredriksbergs Kursgård och Camping ligger i en naturskön miljö som erbjuder en mängd aktiviteter för alla åldrar. Området är idealiskt för promenader, cykelturer och naturutflykter. Närheten till Ystad gör det också enkelt att utforska stadens charmiga kullerstensgator, korsvirkeshus och vackra stränder.

Retreater och Konferenser

För de som söker en plats för en retreat eller konferens, erbjuder Fredriksbergs Kursgård den perfekta miljön. Den lugna och natursköna omgivningen skapar en avkopplande atmosfär som är idealisk för reflektion och fokus. Med moderna faciliteter och bekväma boenden är det en utmärkt plats för grupper att samlas och arbeta tillsammans.

Nära Ystad – En Vacker Plats att Utforska

Ystad, med sina pittoreska miljöer och rika historia, ligger bara en kort bilresa bort. Här kan du utforska stadens kultur, shoppa i charmiga butiker och njuta av lokala restauranger. Stränderna runt Ystad erbjuder också fantastiska möjligheter till sol och bad under sommaren.

Säsongsöppen Camping

Fredriksbergs Kursgård och Camping är säsongsöppen, vilket innebär att du kan njuta av detta fantastiska område under större delen av året. Oavsett om du planerar en sommarsemester eller en höstretreat, erbjuder denna plats en unik kombination av koppling och äventyr.

Sammanfattning

Fredriksbergs Kursgård och Camping är en perfekt plats för avkoppling, äventyr och gemenskap i hjärtat av Skåne. Med en rad olika boendealternativ, moderna faciliteter och närhet till Ystad, erbjuder denna destination något för alla. Oavsett om du söker en lugn retreat, en familjesemester eller en plats för din nästa konferens, är Fredriksbergs Kursgård och Camping ett utmärkt val.

Vanliga Frågor

Vilka boendealternativ finns på Fredriksbergs Kursgård och Camping?

På Fredriksbergs Kursgård och Camping finns stugor med kök, toalett och dusch, samt täcke och kudde. Det finns också campingplatser med el för husvagnar och husbilar, samt markerade tältplatser.

Vilka faciliteter finns på campingen?

Campingen har ett servicehus med kök, toalett och matplats. Det finns också en grillplats tillgänglig för alla gäster.

Är campingen öppen året runt?

Nej, Fredriksbergs Kursgård och Camping är säsongsöppen.

Vilka aktiviteter kan man göra i närheten?

Området är perfekt för promenader, cykelturer och naturutflykter. Närheten till Ystad gör det också enkelt att utforska stadens kultur, shopping och stränder.

Hur långt är det till Ystad från campingen?

Fredriksbergs Kursgård och Camping ligger cirka 8 kilometer öster om Ystad.

Finns det några särskilda faciliteter för konferenser eller retreater?

Ja, Fredriksbergs Kursgård erbjuder en avkopplande miljö med moderna faciliteter som är idealiska för konferenser och retreater.

Hitta hit

Östra Sandskogsvägen 289 27198 Ystad
0411-55 22 30
Kordinater: 55.4618572, 13.8936084
Kordinater: 55°27’42.69″N, 13°53’36.99″E

Information

Pris från: 350 SEK
Antal campingplatser: 60 st
Antal campingplatser med elektricitet: 40 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser