LISEBERGSBYN

En närmare titt på Lisebergsbyn: Campingliv i Göteborgs hjärta

Belägen endast tio minuter från det pulserande hjärtat av Göteborg, där Nordens största nöjespark Liseberg lyser upp staden, ligger Lisebergsbyn. Det är en campingplats som erbjuder en perfekt harmoni mellan stadens dynamik och naturens frid. Med sina cirka 180 tomter för husvagnar, husbilar, och tält, erbjuder Lisebergsbyn en modern och bekväm campingupplevelse som passar alla typer av campingentusiaster.

Faciliteter som Förhöjer Campingupplevelsen

Lisebergsbyn skiljer sig från mängden med sitt utbud av högkvalitativa servicefaciliteter. Besökare har tillgång till välutrustade servicehus som inkluderar dusch, toalett, kök med spis, ugn, mikrovågsugn, och inte minst diskmaskin och tvättstuga. Dessa faciliteter gör vistelsen bekväm för alla, oavsett om du stannar för en natt eller planerar en längre vistelse.

Kaninlekplatsen Lisebusbyn: Ett Paradis för Barnen

Mitt i Lisebergsbyn finner du en verklig pärla för de yngre besökarna – kaninlekplatsen Lisebusbyn. Här kan barnen leka fritt och njuta av roliga och säkra lekredskap, medan föräldrarna kan slappna av och njuta av den lugna och trygga miljön. Lekplatsens närhet till bostadsområdena gör det enkelt för familjer att ta en paus från stadens myller och låta barnen springa av sig energi i en lekfull och naturnära miljö.

Nära till Natur och Äventyr

En av de största fördelarna med Lisebergsbyn är dess läge – bara 300 meter från Skatås och Delsjöns Naturreservat. Detta ger campare en unik möjlighet att enkelt växla mellan stadens nöjen och lugnet i naturen. Området kring campingplatsen bjuder på en barnvänlig strand, brygga, lekplats och glassförsäljning, vilket gör det till det perfekta utflyktsmålet för familjer som söker både äventyr och avkoppling.

Ett Året Runt-Äventyr

Lisebergsbyn är inte bara en sommardestination. Tack vare att campingen har öppet året om, kan besökare njuta av Göteborgs rika utbud av evenemang och aktiviteter oavsett säsong. Vare sig du vill uppleva spänningen av Halloween på Liseberg eller den magiska julstämningen som parken erbjuder under vintermånaderna, är Lisebergsbyn den perfekta utgångspunkten för dina äventyr.

Avslutningsvis

Lisebergsbyn är mycket mer än bara en camping. Det är en port till en värld av upplevelser där stadens nöjen och naturens lugn möts. Oavsett om du är en erfaren campare som söker bekvämligheter eller en familj på jakt efter ett äventyr i närheten av Liseberg, erbjuder Lisebergsbyn en oförglömlig vistelse i hjärtat av Göteborg.

Hitta hit

Olbersgatan 9 41655 Göteborg
031-400100
lisebergsbyn@liseberg.se
Webbplats
Kordinater: 57.7041161, 12.0299252
Kordinater: 57°42’14.82″N, 12°1’47.73″E

Information

Pris från: 330 SEK
Antal campingplatser: 200 st
Antal campingplatser med elektricitet: 159 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Stugor

Handikappanpassad

Wifi

Bagagerum

Bad

Buti

Dusch och varmvatten

Servicehus

Tvättstuga