KLINTA CAMPING

Natur Skönt i Köpingsvik på Solsäkra Öland


Välkommen till Klinta Camping – En pärla vid Ölands stränder

I hjärtat av Öland, där solen lyser starkt och sanden är mjuk, finner du Klinta Camping i Köpingsvik. Denna familjevänliga anläggning erbjuder mer än bara en plats att slå upp ett tält; det är en fullständig semesterupplevelse som välkomnar stor och liten, ung som gammal. Med sitt läge längs Ölands västkust, vid en badvänlig, långgrund strand, är Klinta Camping den ideala platsen för solbad, avkoppling och äventyr.

Boende för alla smaker

På Klinta Camping kan du välja mellan ca 350 campingtomter som varierar i storlek och bekvämligheter, inklusive alternativ med eller utan elektricitet, spillavlopp, samt vatten och spillavlopp. För de som föredrar lite mer komfort, erbjuder campingen fem olika stugtyper. Oavsett om du är ute efter en enkel övernattning eller en längre vistelse, garanterar campingen att du hittar det perfekta boendet för dina behov. Alla tomter och stugor är bokningsbara, vilket gör det enkelt att planera din vistelse.

Faciliteter och Nöjen

Klinta Camping är inte bara ett ställe att sova på. Det är en plats där både kropp och själ kan få sin dos av nöje och avkoppling. Anläggningen stoltserar med två moderna servicebyggnader som säkerställer att alla praktiska behov är täckta. För den som känner för en bit mat eller en svalkande dryck finns KlintaKöket, en servering som erbjuder läckra måltider och drycker. En jourbutik och en strandkiosk finns också tillgängliga för alla de där små nödvändigheterna eller spontana inköpen.

Aktiviteter för alla åldrar

Underhållningen på Klinta Camping är varierad med allt från trubadurunderhållning till musikquiz och barnunderhållning under juli månad. För sportentusiaster finns möjligheter till minigolf, äventyrsgolf, padeltennis, basket, fotboll och volleyboll. En vedeldad bastu med kar erbjuder en unik upplevelse, och för de som vill utforska omgivningarna finns cyklar att hyra.

Djurvänlig Camping

Familjens fyrbenta vänner är också hjärtligt välkomna på Klinta Camping. Ett dedikerat hundbad i anslutning till campingen gör det möjligt för alla familjemedlemmar att njuta av semestern till fullo.

Utmärkt Utgångspunkt för Utflykter

Klinta Camping är mer än bara en camping; det är en perfekt bas för att utforska Ölands många sevärdheter. Oavsett om du är intresserad av kultur, historia eller natur, ligger hela Ölands skattkista inom räckhåll.


Vanliga Frågor

Hur många campingtomter finns det på Klinta Camping?

Vilka boendealternativ erbjuds på Klinta Camping?

Vad kan man göra på Klinta Camping för underhållning?

Är Klinta Camping lämplig för husdjur?

Vilka aktiviteter finns tillgängliga för barn på Klinta Camping?


Slutsats

Klinta Camping i Köpingsvik är den idealiska destinationen för alla som söker en avkopplande eller äventyrlig semester i naturskön miljö. Med sitt breda utbud av boendealternativ, aktiviteter och faciliteter är det en plats som lovar något för alla. Packa din väska och förbered dig för en oförglömlig semester på solsäkra Öland, där Klinta Camping väntar på att välkomna dig till sitt härliga läge vid havet.

Hitta hit

Klinta Bodars väg 20 38752 Köpingsvik
0485-721 56
info@klinta.se
Webbplats
Kordinater: 56.884191, 16.7234641
Kordinater: 56°53’3.09″N, 16°43’24.47″E

Information

Pris från: 250 SEK
Antal campingplatser: 350 st
Antal campingplatser med elektricitet: 350 st
Säsong: 13/4 – 1/10

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Restaurang

Handikappanpassad

Wifi