GRÄNNÄS CAMPING OCH STUGBY

Grännäs Camping och Stugby ligger idylliskt vid Sveriges enda östkustfjord, Valdemarsviken, en unik plats som förenar det bästa av naturupplevelser med bekvämligheter som shopping och restauranger. Denna vackra camping i parkmiljö erbjuder perfekta förutsättningar för en familjevänlig semester i friluftsanda.

Boende och Faciliteter: Från Tomter till Vattennära Stugor

Grännäs Camping och Stugby har något att erbjuda varje besökare. Med över 50 gräsbeklädda campingtomter och ett utbud av boendealternativ från timrade enplansstugor till loftstugor och lägenheter vid vattnet, garanteras en bekväm vistelse. Varje stuga och lägenhet erbjuder uteplatser på bryggan där man kan njuta av utsikten över den vackra Valdemarsviken.

Aktiviteter för Alla Åldrar

För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter att roa sig. Anläggningen är utrustad med faciliteter som tennisbanor, beachvolleyplan, minigolfbana och bollplaner. För de yngre besökarna finns en lekpark och stora gräsytor perfekta för lek och spel. Den barnvänliga stranden med sand och badbryggor ligger i ett algskyddat läge, vilket gör det till en idealisk plats för säkra och njutbara bad.

Natur och Närhet till Stadsupplevelser

Grännäs Camping och Stugby kombinerar det bästa av två världar: storslagen natur och enkel tillgång till stadsupplevelser. En belyst strandpromenad leder dig en kilometer till centrum, där du kan uppleva lokala butiker och restauranger. Denna promenad är inte bara praktisk utan erbjuder även en vacker vy längs vägen, vilket gör varje tur till centrum till en njutbar upplevelse.

En Semester för Återhämtning och Äventyr

Grännäs Camping och Stugby är en oas för återhämtning och familjeäventyr. Oavsett om du vill koppla av vid din stuga, spela tennis, utforska stranden eller bara njuta av naturen, finns det något här för alla. Campingen är designad för att maximera din njutning och komfort, vilket gör den till ett perfekt resmål för både korta besök och längre vistelser.

Slutsats: Din Nästa Familjesemester vid Grännäs Camping och Stugby

Med dess unika läge vid Sveriges enda östkustfjord och ett brett utbud av aktiviteter och boendealternativ, är Grännäs Camping och Stugby det idealiska valet för din nästa familjesemester. Upplev en perfekt kombination av natur och kultur, aktivitet och avkoppling, allt på en och samma plats.


Vanliga Frågor

  1. Vilka typer av boendealternativ finns tillgängliga på Grännäs Camping och Stugby?
  2. Vilka aktiviteter kan familjer delta i på Grännäs Camping?
  3. Hur långt är det från campingen till centrum?
  4. Är det säkert att bada vid campingen?
  5. Vad erbjuder Grännäs Camping för barnaktiviteter?
  6. Hur bokar jag en vistelse på Grännäs Camping och Stugby

Hitta hit

Festplatsvägen 1 61533 Valdemarsvik
0123-514 44
info@grannascamping.se
Webbplats
Kordinater: 58.193388, 16.620889
Kordinater: 58°11’36.2″N, 16°37’15.2″E

Information

Pris från: 300 SEK
Antal campingplatser: 60 st
Antal campingplatser med elektricitet: 50 st
Säsong: 28/4 – 17/9

Faciliteter

Elplatser

Strand

Kiosk

Lekplats

Minigolf

Stugor

Handikappanpassad

Wifi