KLÄPPEN SKI RESORT

Utforska Camping nära Kläppen: En Familjevänlig Skidupplevelse i Sälen, Dalarna

Bekvämt Boende vid Kläppens Skidparadis

Kläppens camping, belägen bara 400 meter från den första liften i Kläppens skidsystem, erbjuder ett bekvämt och naturnära boende i hjärtat av Sälen. Här kan gäster välja mellan att bo i mysiga campingstugor eller i sin egen husbil eller husvagn, vilket ger en flexibel och personlig upplevelse.

Skidåkning för Alla på Sveriges Familjevänliga Anläggning

Som Sveriges största familjeägda skidanläggning och den sjätte största i landet, erbjuder Kläppen en skidupplevelse som passar alla typer av skidåkare. Anläggningen är särskilt populär bland barnfamiljer, tack vare dess familjevänliga atmosfär. Med fyra nedfarter i olika väderstreck, 37 pister och 21 liftar finns det något för alla, oavsett skidnivå.

Natur och Skydd i Kläppens Skogsmiljö

Kläppens unika läge i skogen ger skidåkare skydd mot vind och kyla, vilket bidrar till en behagligare upplevelse i backarna. Den natursköna miljön erbjuder en fantastisk bakgrund för din skidsemester och skapar en lugn och avkopplande atmosfär.

Fler Aktiviteter och Faciliteter på Skidanläggningen

Utöver skidåkning på pister, har Kläppens skidanläggning en rad andra aktiviteter och faciliteter. Här hittar du en skidskola för de som önskar förbättra sina skidfärdigheter, möjligheter för längdåkning för de som föredrar denna disciplin, samt tre olika snowparks som erbjuder spänning för freestyle-entusiaster.

Sammanfattning

Kläppens camping i Sälen, Dalarna, är det idealiska valet för familjer och skidåkare som söker ett bekvämt boende nära en mångsidig och familjevänlig skidanläggning. Med sin närhet till liftar, mångsidig skidåkning, skyddande skogsmiljö och en mängd andra aktiviteter, erbjuder Kläppen en oförglömlig vinterupplevelse för alla åldrar.

Hitta hit

Sjungarvägen 78068 Transtrand
0280-962 00
camping@klappen.se
Webbplats
Kordinater: 61.032407, 13.340533
Kordinater: 61°1’56.67″N, 13°20’25.92″E

Information

Pris från: 380 SEK
Antal campingplatser: 265 st
Antal campingplatser med elektricitet: 220 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Strand
  • Kiosk
  • Lekplats
  • Minigolf
  • Stugor
  • Restaurang
  • Handikappanpassad