RÖSJÖBADEN CAMPING & STUGBY

Camping och Stugby Nära Stockholm: Välkommen till Rösjöbadens Camping & Stugby

Rösjöbadens Camping & Stugby erbjuder en idyllisk semesterupplevelse bara en kort resa från hjärtat av Stockholm. Belägen 12 kilometer norr om stadens centrum, omges denna pittoreska camping av lummiga gräsytor, tät skog och den vackra badsjön Rösjön. Med dess nära anslutning till både natur och stadsliv, är detta den ultimata destinationen för de som vill kombinera avkoppling i naturen med kulturella utflykter i huvudstaden.

Naturskön Miljö och Enkel Tillgänglighet

Rösjöbadens unika läge gör det enkelt att njuta av både natur och kultur. Det tar bara 15 minuter med bil till Stockholm-City och cirka 35 minuter med buss och tunnelbana, vilket gör det till en ideal bas för att utforska allt vad Stockholm har att erbjuda från sevärdheter som Gröna Lund och Skansen till de historiska gränderna i Gamla Stan.

Faciliteter och Boende

Campingen erbjuder 190 campingtomter, alla med elektricitet, vilket gör den till en ”Drive in Camping” som lockar både husbilister och tältare. Det moderna servicehuset är välutrustat med faciliteter som kök, tvättstuga, duschar, toaletter och ett diskrum. Dessa bekvämligheter garanterar en bekymmersfri och komfortabel campingupplevelse.

Aktiviteter och Rekreation

Vid Rösjöbadens kan du ta ett svalkande dopp i Rösjön från campingen angränsande sandstrand, som också är utrustad med bryggor och hopptorn. För de äventyrliga erbjuds uthyrning av kanoter och SUP-brädor, och för en mer avslappnad aktivitet finns det en minigolfbana på plats. Oavsett om du är ute efter spänning eller avkoppling, har Rösjöbadens Camping & Stugby något att erbjuda för alla.

Mat och Mer

Campingens restaurang med fullständiga rättigheter serverar utsökta rätter som kan avnjutas med utsikt över sjön. För en snabbare måltid eller fika finns det också en grill och glasskiosk på området. Allt är anordnat för att du ska kunna njuta till fullo under din vistelse.

Information och Service

I receptionen finns vänlig personal redo att hjälpa till med allt från tips om lokala sevärdheter till information om kollektivtrafikalternativ. En minilivs och gästdator är även tillgängliga för gästernas bekvämlighet.

Rösjöbadens Camping & Stugby är mer än bara en campingplats; det är en plats där natur och komfort möts. Den erbjuder en unik möjlighet att njuta av det bästa av två världar – avkoppling i den svenska naturen och spännande utflykter i en av Europas mest dynamiska städer.

Hitta hit

Rösjötorp 1 19256 Sollentuna
08-96 21 84
rosjon@uniquehotels.se
Webbplats
Kordinater: 59.438262, 17.991968
Kordinater: 59°26’17.74″N, 17°59’31.08″E

Information

Pris från: 360 SEK
Antal campingplatser: 135 st
Antal campingplatser med elektricitet: 135 st
Säsong: Året om

Faciliteter

Elplatser

Kiosk

Minigolf

Stugor

Restaurang

Bar