ÅRE CAMPING

Privilegierat Läge och Familjevänlig Atmosfär

Åre Camping, en charmig familjeägd anläggning som är öppen året om, ligger bekvämt placerad endast några minuter från Åres skidsystem, inklusive Björnen och Åre By. Denna idylliska camping erbjuder ett nära tillgång till några av de finaste skidbackarna i regionen.

Mysiga Stugor med Hemtrevlig Känsla

Med ett urval av fem olika stugor, som var och en rymmer mellan två till fyra personer, garanterar Åre Camping en bekväm och mysig vistelse. Varje stuga är utformad för att erbjuda en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för att koppla av efter en dag i backarna.

Skidåkning i Världsklass i Åre

Åre är stolt över att erbjuda Skandinaviens främsta skidåkning och är känd som Sveriges enda skidort med internationell allure. Med Sveriges högsta fallhöjd och längsta nedfarter, erbjuder Åre en skidupplevelse som är svår att överträffa. Här kan besökare utforska tre olika skidområden, bestående av mer än 100 nedfarter och 40 liftar, vilket gör det till ett paradis för skidåkare på alla nivåer.

Aktiviteter och Evenemang för Alla Åldrar

Utöver dess imponerande skidmöjligheter, är Åre känt för sitt rika utbud av aktiviteter och evenemang, både på och utanför skidbackarna. Oavsett om du är ute efter spänning i backarna eller avkopplande aktiviteter efter en dag i snön, har Åre något att erbjuda för alla besökare.

Sammanfattning

Åre Camping är den perfekta utgångspunkten för alla som vill uppleva spänningen och skönheten i Åres skidparadis. Med sitt läge nära skidsystemet, hemtrevliga stugor och närhet till en mängd aktiviteter, är Åre Camping den idealiska platsen för en minnesvärd vintersemester i Jämtland.

Hitta hit

Såå 392 83752 Åre
0647-507 70
info@arecamping.se

Webbplats
Kordinater: 63.3518515, 13.1861152
Kordinater: 63°21’6.67″N, 13°11’10.01″E

Information

Pris från: 270 SEK
Antal campingplatser: 55 st
Antal campingplatser med el: 37 st
Säsong: Året om

Faciliteter

  • Elplatser
  • Kiosk
  • Lekplats
  • Stugor
  • Handikappanpassad
  • Wifi