LISEBERGS CAMPING ASKIM STRAND

Lisebergs Camping Askim Strand: Ett Äventyr för Hela Familjen

Bara en kvartsresa från Göteborgs stadspuls, finner man ett fridfullt tillflyktsort vid namn Lisebergs Camping Askim Strand. Perfekt lämpad för barnfamiljer, erbjuder denna idyll en unik semesterupplevelse med havet som bakgrund och tillgång till ett av stadens mest älskade bad, Askimbadet. Med plats för omkring 450 gäster i husvagnar, husbilar, tält eller på vandrarhem, erbjuder campingplatsen en flexibel vistelse för alla besökare.

Faciliteter som Höjer Standarden

Lisebergs Camping Askim Strand sticker ut med sina två servicehus som garanterar en bekväm vistelse för alla campare. Från duschrum till köksfaciliteter, här finns allt som kan behövas för en bekymmersfri semester. Tillägg i form av flera restauranger, äventyrsgolf och en lekplats gör att ingen dag är den andra lik och att det alltid finns något för familjens alla medlemmar att ta sig för.

Askimbadet: En Familjefavorit

En kort promenad från campingplatsen ligger Askimbadet, en av Göteborgs mest populära familjebadplatser. Med sin långgrunda sandstrand och omfattande badpir är detta det perfekta stället för barnen att leka och bada under säkra förhållanden. För den som söker variation erbjuder också den närliggande halvön Marholmen ytterligare badmöjligheter, där man kan njuta av sol och bad från såväl bryggor som klippor.

En Plats för Minnen och Äventyr

Det som gör Lisebergs Camping Askim Strand så speciell är inte bara dess närhet till havet eller de omfattande faciliteterna. Det är känslan av gemenskap, äventyr och möjligheten att skapa varaktiga semesterminnen med familjen. Oavsett om dagen tillbringas byggande sandslott på stranden, utforskande av Göteborgs nöjesliv eller bara njutande av en lugn kväll under stjärnorna, så finns här något för alla.

Avslutande Tankar

Lisebergs Camping Askim Strand representerar det bästa av två världar: närheten till Göteborgs stadsattraktioner och den avkopplande miljön vid havet. Det är en destination som lovar både äventyr och avkoppling för familjer som söker en semester utöver det vanliga. Med sina välutrustade faciliteter och det breda utbudet av aktiviteter både på och utanför campingplatsen, är det en plats där semesterdrömmar blir verklighet.

Hitta hit

Marholmsvägen 124 43645 Askim
031-840 200
askim.strand@liseberg.se
Webbplats
Kordinater: 57.628447, 11.9205091
Kordinater: 57°37’42.41″N, 11°55’13.83″E

Information

Pris från: 210 SEK
Antal campingplatser: 450 st
Antal campingplatser med elektricitet: 249 st
Säsong: 27/4 – 3/9

Faciliteter

Elplatser

Lekplats

Stugor

Handikappanpassad

Wifi

Bad i havet

Butik

Servicehus

Privat dusch och WC

Restauranger

Tvättstuga

Äventyrsgolf